2018.12.13. 15:37:20 16494 369

Tudtad, hogy boldog vagy? – Ha ezeket tapasztalod, akkor bizony igen!:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hogy a fenti kérdésre mit válaszolnék? Egyértelműen azt, hogy igen! Még ha a hétköznapjaim nem is ezt mutatják. Az állandó rohanásban, kapkodásban néha nem árt megállni, elgondolkodni, és észrevenni: mennyi minden van az életünkben, ami boldogságra adhat okot!

Elégedettség - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Elégedettség

És ha nem is érezzük így a nap minden egyes percében, számtalan, apró jele van annak, hogy boldogok vagyunk! Te melyiket tapasztaltad már?

„Nem vagyok ideges, fő a nyugalom…”

Akár az életmottód is lehetne a fenti mondat! Ha képes vagy megőrizni minden helyzetben a nyugalmadat, akkor biztos úton haladsz a teljes boldogság felé. Vagy már ott is vagy!:-)

Neked sincsenek unalmas fél óráid?

Minden napra jut valami program? Most egy vacsora kettesben, aztán egy baráti összeröff, és néha egy lazulós, tevékeny este, délután is „beficcen” otthon? Szóval, mindig van mit csinálni, szerencsére! Ha van kivel, mivel eltölteni egy estédet, napodat, akkor bizony Te egy boldog ember vagy!

Minden apróság számít!

Vannak az örök morgolódók, akik mindenben a hibát keresik. És vannak azok, akik minden apróságban meglelik az örömöt, szépséget, boldogságot! Ha képes vagy örülni annak, hogy süt a Nap, vagy éppen esik, a gyönyörű hóesésnek, a színes faleveleknek, egy kedves baráti e-mailnek, vagy bármilyen apróságnak, akkor Te biztosan egy boldog ember vagy!:-)

Ha nincs probléma…

… akkor miért is keressünk? Ami van, azt pedig igyekezzünk megoldani, nem rágódni rajt! Ha Te is hasonló véleményen vagy, probléma esetén meghallgatsz másokat, az elégedett emberek táborát erősíted.

Mások élete az a mások élete!

Ha ezzel tisztában vagy, nem irigykedsz, nem hasonlítgatod össze a saját életedet másokéval, nem azon gondolkodsz, a szomszédnak, a barátnődnek, a kollégádnak, a haverodnak miért könnyebb, akkor mondhatjuk, hogy a boldogság számodra sem egy ismeretlen fogalom!

Nem másokra mutogatsz!

Ha valami nem megy, ha hibáztál, ha valamit nem tudsz megoldani, időhiány vagy egyéb miatt, nem másra mutogatsz, nem mást okolsz ezért, hanem igenis, vállalod a felelősséget a tetteidért.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Quiche, az „ezerízű” francia lepény

Lehet, hogy különösen hangzik, azonban a quiche kifejezéssel egy misztikus-thriller, a Kindred, magyarul: A rokonok, nézése közben találkoztam életemben először. Miközben a főszereplő, Charlotte, a muszáj-rokonlátogatás előtti lelki előkészületek közepette megemlítette a quiche-t, rögtön azon kaptam magam, hogy már nem is a filmet nézem, hanem azonnal kutakodni, keresgélni kezdtem, hogy mi lehet ez az ételféle, amit Charlotte és párja szerint a meglátogatandó rokonok elég sűrűn fogyasztanak.

SEMMELWEIS EGYETEM: A KÓROS SOVÁNYSÁG TOVÁBBRA IS ELVÁRÁS A DIVATSZAKMÁBAN

A divatmodellek csaknem 90 százaléka vélekedik negatívan a testéről, és több, mint kétharmaduk szigorúan kontrollálja, mit és mennyit eszik a Semmelweis Egyetem új, világszinten is egyedülálló nemzetközi kutatása szerint. Ez az első ilyen mélységű kvalitatív felmérés a témában, melyben a válaszadók majd’ 90 százalékáról az is kiderült, hogy túlságosan sovány, az elmúlt évek ún. „plusz méretes”, azaz „test pozitív” divatmozgalma ellenére. A kutatók a szélsőséges szépségideálok mentálisan és fizikailag is káros hatásaira hívják fel a figyelmet, melyek evés- és testképzavarhoz vezethetnek, és nem csupán a modelleket, hanem a rájuk példaképként tekintő fiatal lányokat is érintik.

Ezért érdemes lapozgatni a „füveskönyveket”

A sokak ágy mellé helyezett olvasmányává vált Márai-féle Füves könyv olyan minden embert érintő és érdeklő kérdéseket tart szem előtt, mint: a testi fájdalom enyhítési módjai vagy éppen a mindennapi alapigazságok. Az eredetileg botanikai ismeretek közlésére alkalmas füves- vagy füvészkönyvek idővel életbölcsesség-gyűjteményekké váltak, melyek az élethosszig tartó önismeret útján tanácsokkal, intelmekkel és útmutatásokkal szolgálnak bennünket.