2020.08.31. 14:26:24 11132 258

Tudományosan bizonyított: Ki a virágot szereti, boldogtalan nem lehet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Jól ismert közmondás eredetije is igaz volt, ám mostantól már használhatnánk a fenti formában is! Ugyanis a virágok erőteljes és tiszta ereje pontosan az, amelyre szükségünk van ahhoz, hogy jobban érezzük magunkat.

Szép rózsa - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szép rózsa

Évekkel ezelőtt egy professzor asszony köszönőajándékot küldött el közel 150 olyan nőnek, akik nemrégiben részt vettek egy pszichológiai tanulmányban. A 3 részre osztott csoport 3 különféle csomagot kapott: ajándékgyertya, gyümölcskosár és virágcsokor. A megajándékozott személyek nem tudhatták, de ezáltal egy újabb kísérletben vettek részt! A futárok valójában megfigyelők voltak, akik a személyes átadás során igyekeztek rögzíteni a reakciókat.

Mit tudott a virág, amit a többi dolog nem?

Korábban még nem hallottam Duchenne mosolyáról, azonban a frissen szerzett tudásomat megosztom veled: Az ilyesfajta mosoly testesíti meg az igazi élvezet egyetlen mutatóját JA kontrollcsoportok megfigyelése során kiderült, hogy valódi mosoly azoknak a nők arcán jelent meg, akiknek a virágcsokor lett ajándékozva. Sőt! Két nappal az esemény után is boldogabbnak érezték magukat, mint a másik kétféle ajándékot kapó társaik!

A virágoknak hatalma van!

Hangulatjavító és stresszoldó hatásúak. Színük, illatuk és szimmetriájuk rövid időn belül meghozzák azt a vigasztalást, amelyet sokan kétségbeesetten kereshetnek. A dekoratőrök nem hiába illesztik be kompozíciójukba oly gyakran a csokrokat, amik a dekoráció ékköveiként tűnnek fel.Az emberek főként nehéz időkben éheznek a szépre, éppen ezért nagyon jó elgondolás „a legvirágosabb város” cím adományozása a település lakóinak hangulatának tudat alatti javításához.A virágok, amelyek a szépség, a bátorság és a kemény munka megtestesítői csodákat vihetnek végbe betegségből felépülőknél: Virágzó környezetben a gyógyulás is hamarabb végbe mehet.

A virágos növények nem oldják meg az élet nagy kérdéseit, de mosolyra fakasztanak. Egyetemes szimbolikus jelentéseik (pl. szeretet vagy akár elveszített lehetőség) és az érzékekre gyakorolt ingerek azok, amik miatt igazán szükségünk van rájuk.Aki nem díjazza a vágott virágot, annak (is) az tanácsolható, hogy a lehetőségeihez képest vegye körbe magát virágokkal! Alakítson ki virágoskertet az előkertben vagy ültessen a balkonládába, de legalább 1-1 virágos növény legyen helyiségenként a lakásban nála!

Forrás: houseandgarden.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...