2021.10.09. 14:41:09 6857 220

Trükközzünk az étellel, hogy valami még finomabbat hozzunk ki belőle!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az étellel játszani nem szép dolog. De trükközni vele, kicsit megkönnyíteni a saját dolgunkat, így esetleg valami még ínycsiklandozóbbat kínálni a családnak, barátoknak, vagy akár magunknak nem csak kihívás, hanem öröm is. Annak is, aki adja és annak is, aki kapja.

Ételfotó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ételfotó

Sokszor nem merünk kísérletezni, maradunk a tanult vagy éppen magunk által megtapasztalt dolgoknál. Igaz ez az élet minden területére, így a konyhai tevékenységünkre. Legyünk kicsit bevállalósabbak, kísérletezzünk! Nem fogjuk megbánni! Íme, egy kis segítség!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...