2020.04.26. 16:58:18 6707 236

Trükkös rajzok, rajzos trükkök!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az már eddig is nyilvánvaló volt számomra, hogy nem tartozom a rajzművészek közé. Bevallom, eddig nem is éreztem ennek hiányát, ám most, hogy a gyerkőc egyre többször veszi a kezébe a színes ceruzákat, festéket, kicsit össze kell szednem magam.

Rajz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rajz

Szóval, túl kell lépnem a „pont-pont-vesszőcske” korszakomon, és kicsit komolyabban belevetnem magam a rajtudományba. A most következő videó például nagyon inspiráló, de abban nem vagyok biztos, hogy ilyen tökélyre fejlesztem majd a tudásom!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...