2020.06.05. 14:26:40 12929 290

Top 5 kényelmes női pizsama az idei évre
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Természetes, hogy csinosak akarunk lenni esténként is, hiszen életünk nagy részét az ágyban töltjük. A kényelem nagyon fontos, ha az alvásról van szó, de szerencsére nem kell lemondanunk a divatról ilyenkor sem. Hirdetés. (x)

Pizsama | sojo.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pizsama | sojo.hu

Cikkünkben megmutatjuk neked, milyen női pizsamát érdemes viselni 2020-ban, tarts velünk te is!

Elöl gombos női pizsama, ha egy kis eleganciára vágysz

Nagyon jól megszervezted az idei utazást, még a fogkrémet és a naptejet is sikerült eltenned. Már csak egy csinos pizsama hiányzik a bőröndödből! Ez az elegáns női hálóruha nagyszerű választás, ha ki szeretnél törni a hétköznapokból. Ebben a selyemszerű anyagban garantáltan kisimultan fogsz ébredni!

Pizsama | sojo.huPizsama | sojo.hu

Szexi női pizsama szett, különleges alkalmakra

Nem biztos, hogy eddig a pizsama szóról először a szexiség jutott eszedbe, de ez nem lesz így többé! Ezt a csipkés, kétrészes szettet viselve elbűvölő leszel. Szaténszerű anyagból készült mind a spagettipántos felső, mind a rövidnadrág, ami rendkívül szexi hatást kelt. Ha felszeretnéd dobni az estét, bátran viselj egy ilyen csipkés női hálóruhát. Az sojo.hu-n több színben is elérhető ez a darab, sőt sok hasonlóan csinos pizsamát és hálóinget kínálnak.

Pizsama | sojo.huPizsama | sojo.hu

Vészeld át a hideg estéket egy női plüss pizsamával

Nincs is annál rosszabb, mint arra ébredni, hogy vacogunk a hidegtől. Könnyen megelőzheted ezt egy meleg női pizsamával, mint amilyen az alábbi darab is. A cicás mintának köszönhetően nem csak kényelmes, de nagyon cuki is. Tipp: vegyél fel hozzá egy pihe-puha papucsot vagy egy mamuszt!

Pizsama | sojo.huPizsama | sojo.hu

Letisztult és egyszerű női pizsama a mindennapokra

Meleg nyári estékre, mikor a lehető legkevesebb anyagot viselnénk, válassz egy egyszerű pizsamát. Ez a babakék színű kétrészes női pizsama vékony anyagból készült, biztosan nem lesz benne meleged éjszaka. Az extra kényelmet a spagettipánt és a gumis derekú rövidnadrág garantálja.

Pizsama | sojo.huPizsama | sojo.hu

Kuckózz be egy kezeslábas női pizsamával

Az alábbi hálóruha az esős, rideg esték megmentője. Nincs más dolgod, mint belebújni és elindítani a kedvenc sorozatod egy finom tea vagy fagyi társaságában, és máris jobb kedved lesz. Itt van az élő példa: az unikornisok léteznek!

Pizsama | sojo.huPizsama | sojo.hu

Legyen szó nyári, vagy téli estékről, családdal, a pároddal vagy egyedül töltött éjszakákról, az sojo.hu-n minden alkalomra találsz kényelmes viseletet. Látogass el te is a webshopra és válogass olcsó női pizsamák közül, reméljük neked is annyira fognak tetszeni mint nekünk!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...