2016.06.05. 16:10:03 8275 296

Tom Hanks és Sandra Bullock – a vicces zongoravirtuózok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kedvenc sztárjaink mindig készen állnak egy kis hülyeségre. Ha egy óriási zongorán kell játszani, ugrálva, akkor egy óriás zongorán ugrálnak. Pedig nem kisebb celebekről van szó, mint az Oscar-díjas Tom Hanksről és Sandra Bullock-ról. Eddig nagy rajongójuk voltunk, és az, hogy továbbra sem veszik magukat túl komolyan csak még szimpatikusabbá teszi őket.

Sandra Bullock | Fotó: wikipedia - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sandra Bullock | Fotó: wikipedia

Több mindenre érdemes figyelni a videóban. Először is arra, hogy Tom Hanks őszülő halántéka gyakorlatilag nem jelent semmit, a koráról (igazi koráról) inkább a gyermeki vigyora árulkodik. Izgalmas lelkivilága lehet.

Aztán ott van az 51 éves Sandra Bullock, akinek 51 évesen olyan lábai vannak, hogy nő létemre jól megbámultam… :) Nagyon szexi a színésznő, és nemcsak a korához képest. Az sem utolsó, ahogy magas sarkúban ugrál, bár az utolsó hangot inkább kihagyja – érthető okokból. :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...