2016.06.05. 16:10:03 11012 301

Tom Hanks és Sandra Bullock – a vicces zongoravirtuózok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kedvenc sztárjaink mindig készen állnak egy kis hülyeségre. Ha egy óriási zongorán kell játszani, ugrálva, akkor egy óriás zongorán ugrálnak. Pedig nem kisebb celebekről van szó, mint az Oscar-díjas Tom Hanksről és Sandra Bullock-ról. Eddig nagy rajongójuk voltunk, és az, hogy továbbra sem veszik magukat túl komolyan csak még szimpatikusabbá teszi őket.

Sandra Bullock | Fotó: wikipedia - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sandra Bullock | Fotó: wikipedia

Több mindenre érdemes figyelni a videóban. Először is arra, hogy Tom Hanks őszülő halántéka gyakorlatilag nem jelent semmit, a koráról (igazi koráról) inkább a gyermeki vigyora árulkodik. Izgalmas lelkivilága lehet.

Aztán ott van az 51 éves Sandra Bullock, akinek 51 évesen olyan lábai vannak, hogy nő létemre jól megbámultam… :) Nagyon szexi a színésznő, és nemcsak a korához képest. Az sem utolsó, ahogy magas sarkúban ugrál, bár az utolsó hangot inkább kihagyja – érthető okokból. :)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...