2016.06.05. 16:10:03 10433 300

Tom Hanks és Sandra Bullock – a vicces zongoravirtuózok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kedvenc sztárjaink mindig készen állnak egy kis hülyeségre. Ha egy óriási zongorán kell játszani, ugrálva, akkor egy óriás zongorán ugrálnak. Pedig nem kisebb celebekről van szó, mint az Oscar-díjas Tom Hanksről és Sandra Bullock-ról. Eddig nagy rajongójuk voltunk, és az, hogy továbbra sem veszik magukat túl komolyan csak még szimpatikusabbá teszi őket.

Sandra Bullock | Fotó: wikipedia - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sandra Bullock | Fotó: wikipedia

Több mindenre érdemes figyelni a videóban. Először is arra, hogy Tom Hanks őszülő halántéka gyakorlatilag nem jelent semmit, a koráról (igazi koráról) inkább a gyermeki vigyora árulkodik. Izgalmas lelkivilága lehet.

Aztán ott van az 51 éves Sandra Bullock, akinek 51 évesen olyan lábai vannak, hogy nő létemre jól megbámultam… :) Nagyon szexi a színésznő, és nemcsak a korához képest. Az sem utolsó, ahogy magas sarkúban ugrál, bár az utolsó hangot inkább kihagyja – érthető okokból. :)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Kreatív képzelet. Használj terméseket!

Nagyon hirtelen változott az időjárásunk szinte szélsőségesen hidegre. Mit mondjak, nem esik jól, és szerintem ez mindenkit meglehetősen kellemetlenül érint. Fázósan húztuk össze a meleg pulcsit, mellényt magunkon az elmúlt napokban és dideregtünk a hideg szélben. Ez azonban nem tántorított el bennünket a nagyobb sétáktól. Friss levegőn bandukolva óhatatlanul is szemünk elé kerülnek az ősz jellegzetességei, a különböző termések. Különös vonzalommal nyúlunk utánuk, de hazaérve olykor hetek múlva vesszük észre, hogy ott hevernek valahol. Ne hagyjuk őket veszni, elképesztő érdekességeket készíthetünk belőlük a hideg estéken.

Sütés nélküli finomság? – Még mindig hódít!

Habár a szeptember beköszöntével az igazán forró napoknak búcsút mondhatunk, a sütő forróságát egy ideig még hanyagolnánk. Továbbra is szeretjük a sütés nélküli desszerteket, pláne, ha az csupa-csupa csokoládé. Meglepnéd a családot valami újdonsággal? Mutatunk egyet!

Hogyan találjuk meg a tökéletes arc korrektort? Tanácsok és tippek

A nők többsége, amennyiben csak egyetlen sminkterméket kellene választani, minden bizonnyal a korrektor mellett tenné le a voksát. Azonban nem is olyan egyszerű ezt a sminkterméket eltalálni, hiszen dönthetünk túl világos szín mellett is, ami még jobban kiemeli a szem alatti sötét karikákat, és határozhatunk egy, az arctónusunktól sokkal sötétebb színű korrektor mellett is, ami pedig még inkább kiemeli a bőrhibákat. Hogyan találjuk meg tehát a tökéletes arc korrektort? Mutatjuk a válaszokat!