2022.01.14. 17:52:43 8886 220

Töltődj humorral! - Vicces zenék nehéz időkre
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A január számomra mindig olyan semmilyen hónap. Csak úgy eltelik. Legtöbbször elég rosszul viselem ezeket a sötét és hideg heteket, és úgy érzem, hogy már csak a nyári napsütés fog kiolvasztani... Kell ilyenkor valami, ami felráz és jó kedvet hoz a mindennapokba! :)

Zenehallgatás és szórakozás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zenehallgatás és szórakozás

A férjem is általában látja rajtam ezt, és a héten minden este nevettünk valamin, hogy feldobjuk az estéinket. Ezeket a kis szösszeneteket is ő mutatta a The Kiffnesstől, teljesen rákattantunk a videóikra. Zenei aláfestésben szerintem verhetetlenek. :D

Szerinted lehet egy horkoló kutyából dalt komponálni?

Ez a dal önmagában is remek, de így még szórakoztatóbb

Will Farell és Ryan Reynolds duettje aláfestéssel is nagyon vicces

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...