2019.08.08. 16:20:04 6476 212

Tökéletes smink kánikulában is! – 4+1 tipp
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak, akik a hőség beköszöntével el is hagyják a sminkelést, ám akadnak, akik a kánikulában is úgy érzik, ez is hozzátartozik a tökéletes megjelenésükhöz. Természetesen, ha „betámad” a forróság, a sminkelési szokásainkon is változtatnunk kell, ha nem szeretnénk, hogy napközben lefolyjon a szépen elkészített make-up!

Smink kánikulában - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Smink kánikulában

Ha mindenképpen szeretnél némi „festéket” felvinni az arcodra, a lenti „szabályokat” mindenképpen tartsd be!

Elő a vízálló cuccokkal!

Ne csak akkor használj vízálló termékeket, ha például strandra mész! Hétköznapokon, ha viselsz sminket, nagy melegben, főleg, ha még az izzadásra is hajlamos vagy, mindenképpen a vízálló szempillaspirált, arcpúdert, szemfestéket válassz!

Ha támad az izzadság!

Ha úgy érzed, arcodat elöntötte az izzadtság, kensz rá még egy réteg púdert, csak hogy matt legyen? Nem érdemes a rétegeket pakolni egymásra, inkább itasd fel az izzadtságot egy kozmetikai kendővel, vagy jobb híján egy papírzsebkendővel.

Napvédő, nem csak a strandon!

Érdemes bőrünkre, sőt akár arcbőrünkre is kenni napvédőből, ha napközben többször elhagyjuk az irodát.

Ne feledkezz meg róla sem!

Ugyan a túl sok réteg sem jó, bőröd kiegyenlítéséről ilyenkor is érdemes gondoskodni. Az eddig jól bevált primered mindenképpen kerüljön fel a bőrödre!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mi a méreted? – Számold ki hozzád illő hajhosszt!

Mielőtt fodrászhoz megyünk, eltervezzük, hogy most bizony ennyit meg annyit vágatunk majd a hajunkból, és itt nyíratjuk fel, meg ott, mert majd úgyis megnő, ha nem tetszik, és így tovább. No persze, mire odakerülünk a székbe, marad a „legyen csak 5 centi a végéből” stílus!:)

Feszült vagy? – 2+1 instant tipp a gyors nyugalomért

Van az úgy, hogy minden összejön, és a stressz-szinted az egekben. Azt veszed észre, hogy egész nap be vagy feszülve, és lassan már nem tudsz koncentrálni, mert annyi a megoldandó feladat, hogy úgy érzed, egyszerűen belefulladsz. Van az a pont, mikor Neked kell eldöntened: elsüllyedsz a stressztengerben, vagy megállsz egy pillanatra és megpróbálsz megnyugodni.

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.