2019.08.08. 16:20:04 6143 212

Tökéletes smink kánikulában is! – 4+1 tipp
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak, akik a hőség beköszöntével el is hagyják a sminkelést, ám akadnak, akik a kánikulában is úgy érzik, ez is hozzátartozik a tökéletes megjelenésükhöz. Természetesen, ha „betámad” a forróság, a sminkelési szokásainkon is változtatnunk kell, ha nem szeretnénk, hogy napközben lefolyjon a szépen elkészített make-up!

Smink kánikulában - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Smink kánikulában

Ha mindenképpen szeretnél némi „festéket” felvinni az arcodra, a lenti „szabályokat” mindenképpen tartsd be!

Elő a vízálló cuccokkal!

Ne csak akkor használj vízálló termékeket, ha például strandra mész! Hétköznapokon, ha viselsz sminket, nagy melegben, főleg, ha még az izzadásra is hajlamos vagy, mindenképpen a vízálló szempillaspirált, arcpúdert, szemfestéket válassz!

Ha támad az izzadság!

Ha úgy érzed, arcodat elöntötte az izzadtság, kensz rá még egy réteg púdert, csak hogy matt legyen? Nem érdemes a rétegeket pakolni egymásra, inkább itasd fel az izzadtságot egy kozmetikai kendővel, vagy jobb híján egy papírzsebkendővel.

Napvédő, nem csak a strandon!

Érdemes bőrünkre, sőt akár arcbőrünkre is kenni napvédőből, ha napközben többször elhagyjuk az irodát.

Ne feledkezz meg róla sem!

Ugyan a túl sok réteg sem jó, bőröd kiegyenlítéséről ilyenkor is érdemes gondoskodni. Az eddig jól bevált primered mindenképpen kerüljön fel a bőrödre!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...