2021.03.14. 14:00:18 7506 233

Tökéletes külső a „munkahelyeden” – Ezekre figyelj az online meetingen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Körülbelül 1 éve tart ez a pandémiás, bezárkózós, otthonról dolgozós, online megbeszéléses időszaka az életünknek. Nyilván az otthoni munkának is megvan a maga előnye, de azért néha jó lenne megint besétálni az irodába, vagy éppen személyesen részt venni egy-egy megbeszélésen.

Boldog munkahely - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog munkahely

Jó lenne régen látott kollégákkal találkozni, és nőként az sem esne rosszul a lelkünknek, ha a póló+mackóalsó kombináció helyett valami mást is ölthetnénk magunkra. De miért ne tehetnénk meg ugyanezt mondjuk egy online meetingen? Legyünk stílusosak monitoron keresztül is!

A több most tényleg nem túlzás

Ha egyébként nem szoktál erősen sminkelni, most megteheted, hiszen a „képernyőn” keresztül a halvány smink szinte nem is látszik.

Ügyelj a hajadra is

Gyors és tökéletes frizurára vágysz, de a hosszú otthon töltött idő megviselte a Te tincseidet is? Érdemes a kamera előtt feltuningolni a hajad, a fejre lapuló tincseket felejtsd el!

Tetőtől talpig!

A lelkednek is jót tesz, ha nem csak felül, de alul is kicsinosítod magad. Ha a felsőtestedre egy csinos blúz, felső került, a lábaidat miért bújtatod melegítőalsóba? A cipőt se hanyagold, most jöhet akár az a lépő is, amit ugyan nagyon-nagyon csinos, de ritkán hordod, mert egyébként itt meg ott nyomja a lábadat.

Gondold meg, mit veszel fel!

Ügyelj rá, hogy most kamera előtt leszel, tehát kevés rész látszódik majd belőled, éppen ezért érdemes nagyon meggondolnod, mit veszel majd fel! A bő ingek zsákszerűnek hatnak, a mélyen dekoltált, esetleg váll nélküli felsőben úgy tűnhet, nem viselsz semmit.

Ötlet: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...