2017.08.05. 16:33:18 10295 278

Tizenkét állatkert várja a látogatókat idén az Állatkertek éjszakáján
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tizenkét magyarországi helyszínen várja látványetetésekkel, meghosszabbított nyitva tartással és különleges programokkal a látogatókat augusztus 25-én az Állatkertek éjszakája elnevezésű rendezvény.

Hét hete született szibériai tigriskölyök a Debreceni Állat- és Növénykertben 2017. június 13-án, a bemutatása napján. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hét hete született szibériai tigriskölyök a Debreceni Állat- és Növénykertben 2017. június 13-án, a bemutatása napján. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A programot a budakeszi, budapesti, debreceni, győri, jászberényi, kecskeméti, miskolci, pécsi, poroszlói, szegedi és a veresegyházi állat-bemutatóhelyek részvételével szervezik meg hatodik alkalommal - olvasható a Fővárosi Állat- és Növénykert közleményében.

Augusztus utolsó péntekén a legtöbb csatlakozó intézményben éjfélig tartanak majd a programok, amelyekre erre az alkalomra külön belépőjegyet lehet majd váltani. A főváros térségében működő bemutatóhelyek mind a három helyszínre érvényes kombinált jegyeket is kínálnak.

A részletes programokat az egyes állatkertek saját honlapjukon teszik közzé.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...