2020.07.18. 17:29:29 10958 277

Tisztítsd meg a műanyag hajkeféd! – Szuper módszerek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan már egy ideje hosszú hajkoronával büszkélkedhetem, azért vannak olyan dolgok, amiket rövid sörényem idejéből őrzök. Ilyen például az, hogy rendszereden csúszik a fésűm, vagyis inkább a hajkefém megtisztítása.

Műanyag hajkefe - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Műanyag hajkefe

Pedig nem ártana, hiszen bőven akadnak a sörték között hajszálak, és némi por, „szöszmösz” is.

Egyszerű tippek a műanyag hajkefe könnyű takarításához

  • Szórj rá egy kis port! Mehet egy kis sütőpor vagy szódabikarbóna a sörték közé, lottyantsd le némi vízzel és hagyd így állni körülbelül 2 órát. Azután folyó víz alatt öblítsd le!

  • Ha elég bátor vagy! A körkefét kivéve, 60 fok alatti programba berakható akár a mosogatógépbe is a hajkeféd.

  • Nem csak mosogatáshoz! Engedj egy kis lavórba, edénybe langyos vizet, cseppents bele pár csepp mosogatószert. Hagyd ázni a kefét pár órát, majd öblítsd le!

  • Hasonló hatás! Ha a samponodból vagy a tusfürdőből kerül bele néhány csepp a kefe fürdővízébe, hasonló hatása lesz, mint a mosogatószeres megoldásnak.

  • Nem csak borotválkozáshoz! Fújj borotvahabot a sörték közé, kissé dörgöld meg, de inkább hagyd állni egy éjszakát. Másnap öblítsd le alaposan, és figyeld, ahogy minden szennyeződés eltűnik.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Legyen békés a karácsony! – Témák, amik nem valók az ünnepi asztalhoz

Karácsonykor a legnagyobb ajándék, ha szeretteink körülvesznek minket. Együtt le tudunk ülni egy szépen megterített asztalhoz, finomakat eszünk, beszélgetünk, nevetünk. Szimplán és egyszerűen örülünk egymásnak. Persze, azért ilyenkor is csúszhat némi hiba a gépezetbe…

Várd a Mikulást te is, kicsit másképp!

Ki mondta azt, hogy a Mikulás csak a gyerekeket ajándékozhatja meg? Most tekintsünk el attól az egyszerű ténytől és igazságtól, hogy a "Mikulás" az tulajdonképpen mi magunk vagyunk. Mi loholjuk körbe a fél várost, hogy beszerezzük a gyerek ajándékait időre. Szóval, most legyünk egy kicsit MI a gyerekek! Tegyünk félre egy pár percre mindent, lazuljunk el és eresszük el a fantáziánkat! Jusson eszünkbe a saját gyerekkorunk! Az a varázs, az az izgalom és az az élmény. Megvan? Ha sikerült felidézni ezt a régi emléket, akkor nyugodtan ültesd el ezt az érzést magadban, itt, ma, a már felnőtt világodba! Hogyan? Máris mondom!

Itáliai utazás - Újraindul az Uránia olasz vetítéssorozata

A száz éve született Vittorio Gassmanra emlékezve, a világhírű olasz színész egyik legnépszerűbb filmjével, A nő illatával kezdődik az Itáliai utazás című vetítéssorozat újabb évada december 6-án az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A 2023 júniusáig kéthetente jelentkező válogatásban tizennégy olasz film szerepel.