2020.07.18. 17:29:29 10688 276

Tisztítsd meg a műanyag hajkeféd! – Szuper módszerek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan már egy ideje hosszú hajkoronával büszkélkedhetem, azért vannak olyan dolgok, amiket rövid sörényem idejéből őrzök. Ilyen például az, hogy rendszereden csúszik a fésűm, vagyis inkább a hajkefém megtisztítása.

Műanyag hajkefe - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Műanyag hajkefe

Pedig nem ártana, hiszen bőven akadnak a sörték között hajszálak, és némi por, „szöszmösz” is.

Egyszerű tippek a műanyag hajkefe könnyű takarításához

  • Szórj rá egy kis port! Mehet egy kis sütőpor vagy szódabikarbóna a sörték közé, lottyantsd le némi vízzel és hagyd így állni körülbelül 2 órát. Azután folyó víz alatt öblítsd le!

  • Ha elég bátor vagy! A körkefét kivéve, 60 fok alatti programba berakható akár a mosogatógépbe is a hajkeféd.

  • Nem csak mosogatáshoz! Engedj egy kis lavórba, edénybe langyos vizet, cseppents bele pár csepp mosogatószert. Hagyd ázni a kefét pár órát, majd öblítsd le!

  • Hasonló hatás! Ha a samponodból vagy a tusfürdőből kerül bele néhány csepp a kefe fürdővízébe, hasonló hatása lesz, mint a mosogatószeres megoldásnak.

  • Nem csak borotválkozáshoz! Fújj borotvahabot a sörték közé, kissé dörgöld meg, de inkább hagyd állni egy éjszakát. Másnap öblítsd le alaposan, és figyeld, ahogy minden szennyeződés eltűnik.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Bosszantó nyomok – Így távolítható el a szilikon 1.

Itt a tavasz, megkezdődnek a felújítások, szépítgetések. Munkától, időtől és persze pénztárcától függően van, aki szakemberre bízza a dolgot és akad, aki saját kezűleg igyekszik kivitelezni a felújítási, javítási munkálatokat. Ha apró rések, lyukak eltüntetése a feladat, a szilikonnal érdemes jó barátságot ápolni.

Nyelveljünk! A nyelvtanulás bonyodalmai és apró trükkök

Azt szokták mondani az ismerőseim, hogy szerencsés vagyok, mert gyermekkoromtól két nyelvet beszélek párhuzamosan, anyanyelvi szinten. Ez valóban egy olyan helyzet, amit már felnőtt korban nem igazán lehet pótolni. Ebből a szempontból a saját esetem kapcsán tapasztalom, hogy mit jelent kisgyermekként két nyelven szinte egyszerre megtanulni beszélni, illetve mit jelent később, már kicsit idősebben egy harmadik nyelvet elsajátítani. Azt gondolná az ember, hogy két nyelv magabiztos használata mellett egy harmadik nyelv megtanulása már gyerekjáték. Jelentem, a dolog nem ilyen egyszerű! Sőt, nagyon nem. Szóval, boncolgassuk ezt egy kicsit részletesebben, hátha sokak számára segítséget jelentenek a saját tapasztalataim.

Közeleg a nyár, és vele együtt a jegeskávé szezon! – Dobd össze otthon!

Nincs is jobb, mint egy ráérős délutánon a barátnőkkel jeges kávét kortyolgatva beszélgetni az élet nagy dolgairól, vagy éppen csacsogni a semmiről. Néha jól esik ezt az otthonunk kényelmében, saját készítésű hideg itókát hörpölgetve megtenni. A helyszínt Nektek kell biztosítani, a jeges kávé receptet mi szállítjuk.