2020.07.18. 17:29:29 11482 277

Tisztítsd meg a műanyag hajkeféd! – Szuper módszerek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan már egy ideje hosszú hajkoronával büszkélkedhetem, azért vannak olyan dolgok, amiket rövid sörényem idejéből őrzök. Ilyen például az, hogy rendszereden csúszik a fésűm, vagyis inkább a hajkefém megtisztítása.

Műanyag hajkefe - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Műanyag hajkefe

Pedig nem ártana, hiszen bőven akadnak a sörték között hajszálak, és némi por, „szöszmösz” is.

Egyszerű tippek a műanyag hajkefe könnyű takarításához

  • Szórj rá egy kis port! Mehet egy kis sütőpor vagy szódabikarbóna a sörték közé, lottyantsd le némi vízzel és hagyd így állni körülbelül 2 órát. Azután folyó víz alatt öblítsd le!

  • Ha elég bátor vagy! A körkefét kivéve, 60 fok alatti programba berakható akár a mosogatógépbe is a hajkeféd.

  • Nem csak mosogatáshoz! Engedj egy kis lavórba, edénybe langyos vizet, cseppents bele pár csepp mosogatószert. Hagyd ázni a kefét pár órát, majd öblítsd le!

  • Hasonló hatás! Ha a samponodból vagy a tusfürdőből kerül bele néhány csepp a kefe fürdővízébe, hasonló hatása lesz, mint a mosogatószeres megoldásnak.

  • Nem csak borotválkozáshoz! Fújj borotvahabot a sörték közé, kissé dörgöld meg, de inkább hagyd állni egy éjszakát. Másnap öblítsd le alaposan, és figyeld, ahogy minden szennyeződés eltűnik.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...