2019.06.09. 10:55:14 9777 271

Tisztítsd meg a kávéskannád! – 2+1 tuti módszer
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha otthon nem is, a munkahelyeden – némi túlzással - ipari mennyiségben folyik a kávéfőzés. Habár a jó öreg kotyogósnál nincs is jobb, a „melóban” általában elektromos kávéfőzőhöz van szerencsénk. Ha az éltető barna nedűt gyűjtő üveg kancsó sokáig bírja is a gyűrődést, előbb vagy utóbb a színe nem lesz az igazi.

Kávés kanna - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kávés kanna

Bizony, elszíneződik, homályos lesz a sok „begyűjtött” kávétól! Hogy hogy oldhatnánk meg könnyedén ezt az apró problémát? A haushaltstipps.net tippjei biztos segítenek majd!

Ezt szerezzétek be!

Ha valamelyikőtöknek van otthon mosogatógépe, egy tabletta segíthet a kannára tapadt szennyeződések eltávolításában. Engedj a kannába egy kevés langyos vizet, dobd bele a tablettát és hagyd állni legalább fél órát. Forró vízzel alaposan öblítsd ki! Működik a dolog műfogsortisztító tabival is!

A citrom ereje

Nyomd egy fél citrom levét a kannába, öntsd fel forró vízzel és hagyd állni néhány órát, majd alaposan mosd ki az edényt!

Ha a sütibe nem kell

A szódabikarbóna most is segítségedre lehet! Önts egy kisebb tasakra valót a kannába, engedd fel forró vízzel és hagyd állni pár órát. Ha letelt az idő, öblítsd ki alaposan a kannát ennél a módszernél is!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...