2020.05.02. 18:10:59 9793 300

Tisztítókendő? Inkább csak ritkán használd!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van az úgy, hogy nincs lehetőségünk vízzel arcot tisztítani. Ilyenkor nagyon jól jönnek a drogériában kapható tisztítókendők, melyekkel hipp és hopp eltávolíthatjuk az aznap a bőrünkön összegyűlt szennyeződéseket. Természetesen, mindennapi használatuk nem a legjobb.

Kozmetikai kendő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kozmetikai kendő

Csak néhány ok a miss.at jóvoltából, amiért ne rendszeresítsd a tisztítókendőt a hétköznapokban!

A szemeidnek sem tesz jót!

A smink legmakacsabb része bizony a szemünkön található, hiszen a szemhéjfestéket, szempillaspirált elég nehéz dörzsölés nélkül eltávolítani. Az előre benedvesített kendők viszont nem olyan hatékonyak, mint egy sminklemosóval frissen átitatott vattapamacs, így valószínűleg nem is lesz olyan hatékony. Kicsit jobban meg kell dörzsölni a szemünk körül, ám ezt a látószervünk körüli vékony bőr nem igazán tolerálja. Kipirosodhat, kiszáradhat ez a rész, ezért csak csínján a tisztítókendővel.

Nem környezetbarát

Sem a bőrödnek, sem a környezetnek nem tesz jót a rengeted tartósítószer, vegyi anyag, ami ezekben a kendőkben van.

Nem az alapos tisztítás az erőssége

Utazás közben, esetleg munka után például az edzés előtt nagyon praktikus lehet egy tisztítókendő, hiszen nem mindig van lehetőségünk vízzel megmosakodni. Ám ez a kis kendő nem tisztít olyan alaposan, mint a tiszta, langyos víz, előfordulhat, hogy foltokban némi smink marad az arcodon. A pórusaid eltömődhetnek, így könnyebben előjöhetnek a pattanásaid!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...