2024.02.23. 08:30:30 6197 242

Tippek Mosó Masától - Ezeket a hibákat ne kövesd el a mosógépeddel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szeretjük a mosógépből kivett, frissen mosott ruha illatát, tapintását. Tételezzük fel, hogy ezt minden mosás után „átéljük”, mert nem áll a dobban órákig a már tiszta ruha, nem felejtettünk öblítőt beletölteni a tartálya, vagyis bocsánat, a tisztán tartott tartályba. Vagyis minden apró hibát elkerültünk, amivel csökkenthetjük a gépünk hatékonyságát!

A mosógép tisztítása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A mosógép tisztítása

Mert ha valóban sokáig szeretnénk még élvezni aktuális masinánk és az illatos ruhák „társaságát”, ezeket a hibákat feltétlenül kerüljük el!

  • Neki is jár a tisztaság! Te is rendszeresen elfelejted, hogy bizonyos időközönként áttöröld a mosógép belsejét, illetve a mosószer tartályát? És erre az egyre kellemetlenebb szagú ruhák, vagy a szennyesen maradt foltok emlékeztetnek? Igyekezz erre odafigyelni, mert ez apró rutin meghálálja majd magát!

  • Te is zárod? Az utolsó adag ruha is kiszedve a mosógépből, a masina megpihenhet, mosógépajtó becsuk. Utóbbi tényleg egy jó megoldás? Nem biztos, mert mosás után a dobban maradt pára bizony „zárt ajtók” mögött igencsak szagos lesz, bedohosodik. Miután kipakoltál, ne csukd be azonnal, és utána is hagyd résnyire nyitva az ajtót, hogy szellőzzön a gép belseje.

  • Csakis a megfelelőt! Válaszd a gépednek, ruhatípusnak leginkább megfelelő mosószert, hogy elkerüld a lerakódást, ezzel a masina túl korai „halálát”. Megéri kicsit többet válogatni a boltok polcain!

  • Ne told túl! Te is mindent is el akarsz végezni egyszerre, lehetőség szerint minél több ruhák próbálsz betuszkolni a mosógépedbe egyszerre, hogy ne kelljen többször beindítani a masinát? Nem jó ötlet, mert a dobba tömött sok ruha tisztasága majd hagy némi kívánnivalót maga után. Ezen kívül a motornak sem tesz túl jót, feleslegesen megerőlteti azt! Alkalmazd itt is a többször keveset elvét!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!