2018.07.04. 16:00:21 11104 331

Tippek a tökéletes bikinivonalért!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nincs kétség, itt a nyár, és legyünk őszinték: imádjuk! A napsütést, néha még a forróságot is (na jó, azt azért annyira nem:-)), a lángost, a fagyit, a vízpartot, a strandot. És persze, az új fürdőruhánkat, bikininket! De azért van olyan, amit még mindig nem bírunk megszokni.

Bikinivonal - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bikinivonal

Szuper, hogy végre megtaláltuk álmaink fürdőruciját, viszont rendszeres szőrtelenítéstől jó lenne szabadulni. Persze, vannak erre is eszközök, de legtöbbször marad a jól bevált módszer, a borotva. Ha Te is ez mellett döntesz, a következőkre érdemes odafigyelni!

Nem mindegy a fény!

Ügyelj rá, hogy szőrtelenítéskor megfelelő fény essen az éppen „csupaszításra” váró területre!

Hogy jobban csússzon…

Mindig használj gélt, borotva habot, hogy megfelelően „csússzon” a borotva a bőrön, illetve, hogy ezzel is megóvd a „kezelt felületet” az esetleges irritációtól.

Fontos a rendszeres csere!

Cseréld a borotvát rendszeresen, mert így elkerülheted az esetleges „kopásból” eredő sérüléseket!

Fontos az ápolás utána is!

Ne felejtsd el valamilyen nyugtató hatású krémmel, géllel, olajjal bekenni a „kezelt” területet!

Kölcsön? Soha!

Az ugye tiszta sor, hogy borotvát nem adunk kölcsön? Rengeteg fertőzés, baci vihető így át egyik testről, testből a másikra, pláne, ha epilálás közben még sérülést is szereztél!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Arcápolás a csillagjegyünk szerint? Ezt a terméket kell beszerezned hozzá! 2/1

Az asztrológia megmutatja nekünk, hogy születésünk energiája és a bolygónk hogyan befolyásolják természetünket, rámutatva a lehetőségeinkre és a kihívásainkra. A csillagjegyünk ismerete megvilágíthatja szerelmi életünket és karrierünket, ugyanakkor hasznos lehet akkor is, amikor azt kell eldöntenünk, hogy milyen összetevőket használjunk a bőrünkön!

Előzd meg a depressziót, amíg lehet!

Bárhogyan is sajog a szívünk, minden évben eljön az a pillanat, amikor el kell köszönnünk a nyártól néhány hónapra. Nem sokat tudunk tenni ez ellen, de ha sikerült megfelelően feltöltődnünk napsugárral, D-vitaminnal, legalább egy kicsit pihennünk, kikapcsolódnunk, illetve elutaznunk néhány napra, akkor ki fogjuk bírni az előttünk álló időszakot egy kis segítséggel. Mégis mit tehetünk azért, hogy a hűvösebb és sötétebb hónapokat könnyebben viseljük, amíg újra feléled a természet, és élvezhetjük a meleget?

Homoktövis – A természetes immunerősítő

Egy növény, amelyet sokan csak „csodanövényként” tartanak számon. Szerencsére a homoktövis ma már egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is. Bár eredetileg Ázsiából származik, azonban itthon is egyre több helyen termesztik, sőt Magyarországon védett növényként tartják nyilván. Sikerének titka abban leledzik, hogy rendszeres fogyasztása többféle egészségügyi problémára nyújthat gyógyírt.