2018.07.04. 16:00:21 12357 334

Tippek a tökéletes bikinivonalért!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nincs kétség, itt a nyár, és legyünk őszinték: imádjuk! A napsütést, néha még a forróságot is (na jó, azt azért annyira nem:-)), a lángost, a fagyit, a vízpartot, a strandot. És persze, az új fürdőruhánkat, bikininket! De azért van olyan, amit még mindig nem bírunk megszokni.

Bikinivonal - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bikinivonal

Szuper, hogy végre megtaláltuk álmaink fürdőruciját, viszont rendszeres szőrtelenítéstől jó lenne szabadulni. Persze, vannak erre is eszközök, de legtöbbször marad a jól bevált módszer, a borotva. Ha Te is ez mellett döntesz, a következőkre érdemes odafigyelni!

Nem mindegy a fény!

Ügyelj rá, hogy szőrtelenítéskor megfelelő fény essen az éppen „csupaszításra” váró területre!

Hogy jobban csússzon…

Mindig használj gélt, borotva habot, hogy megfelelően „csússzon” a borotva a bőrön, illetve, hogy ezzel is megóvd a „kezelt felületet” az esetleges irritációtól.

Fontos a rendszeres csere!

Cseréld a borotvát rendszeresen, mert így elkerülheted az esetleges „kopásból” eredő sérüléseket!

Fontos az ápolás utána is!

Ne felejtsd el valamilyen nyugtató hatású krémmel, géllel, olajjal bekenni a „kezelt” területet!

Kölcsön? Soha!

Az ugye tiszta sor, hogy borotvát nem adunk kölcsön? Rengeteg fertőzés, baci vihető így át egyik testről, testből a másikra, pláne, ha epilálás közben még sérülést is szereztél!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...