2016.05.23. 14:58:20 8691 316

Tipikus női dolgok, amelyek miatt túl sokat aggódunk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Milyen jó lenne, ha félre tudnánk tenni azt a megfelelési kényszert, ami a nőkben dolgozik nap mint nap. Azt hiszem, kevésbé lenne stresszes az életünk, és egész biztos, hogy sokkal boldogabbak lennénk, ha megszabadulnánk ezektől a hétköznapi dolgok, amelyek miatt valószínűleg egy kicsit többet aggódunk a kelleténél… :)

Nő a tükörben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nő a tükörben

A lakásunk tisztasága, rendezettsége

Ez annyira tipikus. Jönnek a vendégek, a szülők vagy az anyósék és rögtön úgy érzi mindenki, hogy puccba kell vágni a kecót, mert mit fognak szólni… Ha az egész hetet túlórázással töltötted, gyerekek is vannak otthon, és a következő beütemezett takarítás és rendrakás időpontja vasárnapra esne, a vendégek meg szombaton jönnek, akkor bizony rögtön úgy fogod érezni, hogy a pénteki túlóra után még erődön felül a lakást is ki kell takarítani… Milyen jó lenne, ha le tudnánk ezt a kényszert egyszer és mindenkorra rakni? Milyen jó lenne, ha elhinnénk, hogy a vendégek megértik, hogy most éppen erre nem volt idő… És hidd el, megértenék. Ez a kényszer csak benned van! Ne aggódj miatta annyit!

A kilóink

Azt hiszem ez az a szám, amivel sokan túl sokat foglalkoznak. Pedig azt hiszem, hogy a testünk tömege nem igazán mond el semmit rólunk. Nem mondja el, hogy milyen kedvesek vagyunk, vagy mennyit segítünk másokon, arról sem árulkodik, hogy mennyi mindenen mentünk keresztül vagy hogy milyen egészségügyi problémával kell éppen megküzdenünk. Sőt, az is titokban marad, hogy tulajdonképpen mennyi munka van azoknak a kilóknak az elérésében… Szóval mindenki tehet egy szívességet magának és másoknak is: ne foglalkozzatok annyit a kilóitokkal, és főként ne ezek alapján ítéljétek meg saját magatokat és másokat sem!

A kinézetünk és a ruhatárunk

Ez a felső túl kivágott, az meg nem mutat sehogy. Megy egyáltalán ez a színű cipő azzal a színű ruhával? Most akkor esküvőre illik feketét felvenni vagy nem? ÁÁÁ…. Most mondja nekem valaki, hogy nem őrjítő néha nőnek lenni… Pedig ezen aztán tényleg feleslegesen aggódunk, a lényeg, hogy a partnerünknek és saját magunknak tetszünk, a többiek véleményét pedig magasról…. :) Így azért egyszerűbb az élet, nem?

A hajunk, a ráncaink száma, az arcunkon a pattanás, a körmünk formája - persze, idegesítő témák lehetnek, de annyival fontosabb dolgok is vannak. :)

A menstruációnk időpontja

A nyaralás időpontját mindig próbáljuk úgy megválasztani, hogy ne a menstruáció időszakára essen, legalábbis a legerősebb napokat ne pont utazással kelljen tölteni. Aztán ahogy közeledik az időpont, egyre idegesebben számlálgatjuk a napokat, mert persze hogy csúszik a ciklusod… Ismerős sztori? :) A végén a tengerben csak matracozol vagy inkább csak napozol, a táskád pedig tele van eü cuccokkal az utazás alatt… A napszemüveg tokja meg kiszorult. Pff. A férfiaknak mennyivel egyszerűbb…

Írta: kábé

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink