2018.04.09. 13:26:03 10874 360

Testápoló, a saját illatodban – Így csináld!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Végre megtaláltad a kedvenc testápolódat, ami minden szempontból passzol Hozzád! Az illata kellemes, az állaga pont jó, és pont annyira táplálja a bőrödet, amennyire kell. Na, persze, hogy pont ezt árulják limitált kiadásban, vagy éppen méregdrágán!

Testápoló - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Testápoló

No, hát azt nem tudjuk garantálni, hogy teljesen ugyanolyan testápolót kreálhatsz magadnak, mint a megtalált „Igazi”, de az illata garantáltan olyan lesz, amit imádni fogsz! Sőt, a pénztárcád is odalesz az újdonságért, csak egy kis furfangra van szükséged!

Irány a drogéria!

Jól kezdődik, ugye?:-) Szóval, irány a legközelebbi drogéria, és válassz egy olyan testápolót, amely minden szempontból megfelel számodra, de nagyon enyhe, vagyis inkább semmilyen illata sincs!

És most jön a trükk!

Ha megvetted a megfelelő „testkencét”, elő a kedvenc parfümöddel! Csepegtess belőle néhány cseppet a krémbe, rázd össze, és már kész is a saját ízlésednek, „szimatodnak” megfelelő testápoló!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...