2019.05.04. 13:30:07 10516 328

Tessék mosolyogni! – 4+1 jó okunk van rá!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Legyünk őszinték, amint meglátunk egy fényképezőgépet, telefont, kamerát, a szánk szinte automatikusan mosolyra húzódik. Nyilván, hiszen kedvesek, aranyosak, vonzóak szeretnénk lenni a rólunk készült fotókon. Pedig a nevetni nem csak ezért jó!

Reggeli nevetés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Reggeli nevetés

Hogy miért érdemes időnként, vagyis viszonylag gyakran edzeni a nevetőráncainkat? Mondjuk ezekért itt ni!

Nevessünk, mert nevetni jó!

No, és még:

Sokat dob a külsőnkön!

Vagyis, a leghatásosabb smink a nevetés!:-) Ahogy már a bevezetőben is szót ejtettünk róla, a mosoly kedvesebbé, vonzóbbá tehet minket! Ezek mellett még fitten és fiatalon is tartja arcbőrünket, hiszen a sok nevetés miatt bőrünk vérkeringése felpezsdül.

Javíthat emberi kapcsolataidon!

Ugye, ismered a mondást, miszerint mosolyogj a világra és az visszamosolyog Rád? No, hát ebben van igazság, nem is kevés. A humor, a közös nevetés erősíti az emberei kapcsolataid, segítheti a kommunikációt. Akár még egy új közösségbe való beilleszkedést is megkönnyítheti, hiszen felénk is könnyebben nyitnak, ha mosolygunk, illetve mi is szívesebben kérünk segítséget azoktól, akik egy kedves mosollyal indítják a beszélgetést.

Segíthet megőrizni az egészségedet!

Tudtad, hogy akik sokat nevetnek, ritkábban betegek? És hogy a sok nevetés a különböző szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát is csökkentheti, akár normalizálhatja is a vérnyomásunkat? Sőt, bizonyos fokú fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatással is bír!

Nevess a boldogságért!

Nevetés közben több termelődhet az úgynevezett boldogsághormonokból, mint a szeretonin és az endorfin. Kell még ok a nevetésre?:-)

Sok nevetés = viszlát, stressz?

Akár hiszed, akár nem, de a válasz igen! A nevetés nem csak a boldogsághormonok termelésére van pozitív hatással, hanem lassíthatja, de akár meg is akadályozhatja a stresszhormonok kialakulását.

Vagyis, nevetésre fel!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...