2021.07.19. 14:27:27 8088 278

Természetesen az izzadás ellen! – Melyik gyümölcs lehet hatásos?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Manapság egyre többen vannak, akik a természetes kozmetikumok mellett teszik le a voksukat. Sőt, akadnak, akik olyannyira kerülnék a kemikáliákat, hogy egy-egy anyagot a maga természetes valójában használnak, kimaxolva ezzel a természetességet.

Lime - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lime

Izzadásgátlók között is akad kevésbé és teljesen természetes. Ám van olyan gyümölcs is, amely frissen is használható arra, hogy megakadályozza az izzadást. Ez pedig a lime.

Így használd

Vágj félbe egy savanyú gyümölcsöt, és ezzel kend át a hónaljadat. Fürdés, tusolás után célszerű felvinni a természetes deot. De ha rányomod egy vattapamacsra a gyümölcs levét, és úgy viszed fel az izzadós területre, az is rendben van.

Amire érdemes ügyelni

  • Borotválkozás után nem lesz túl kellemes a lime használata.

  • Irritáció miatt ha strandolni, napozni szeretnénk, hanyagoljuk ennek használatát.

Amiért érdemes kipróbálni

  • Az illata friss, kellemes.

  • Felvive megváltoztatja a bőr pH-értékét, így az izzadásért, illetve a kellemetlen szagokért felelős baktériumok nem tudnak olyan gyorsan szaporodni.

  • Pórusösszehúzó hatása sem utolsó.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Bosszantó nyomok – Így távolítható el a szilikon 1.

Itt a tavasz, megkezdődnek a felújítások, szépítgetések. Munkától, időtől és persze pénztárcától függően van, aki szakemberre bízza a dolgot és akad, aki saját kezűleg igyekszik kivitelezni a felújítási, javítási munkálatokat. Ha apró rések, lyukak eltüntetése a feladat, a szilikonnal érdemes jó barátságot ápolni.

Nyelveljünk! A nyelvtanulás bonyodalmai és apró trükkök

Azt szokták mondani az ismerőseim, hogy szerencsés vagyok, mert gyermekkoromtól két nyelvet beszélek párhuzamosan, anyanyelvi szinten. Ez valóban egy olyan helyzet, amit már felnőtt korban nem igazán lehet pótolni. Ebből a szempontból a saját esetem kapcsán tapasztalom, hogy mit jelent kisgyermekként két nyelven szinte egyszerre megtanulni beszélni, illetve mit jelent később, már kicsit idősebben egy harmadik nyelvet elsajátítani. Azt gondolná az ember, hogy két nyelv magabiztos használata mellett egy harmadik nyelv megtanulása már gyerekjáték. Jelentem, a dolog nem ilyen egyszerű! Sőt, nagyon nem. Szóval, boncolgassuk ezt egy kicsit részletesebben, hátha sokak számára segítséget jelentenek a saját tapasztalataim.

Közeleg a nyár, és vele együtt a jegeskávé szezon! – Dobd össze otthon!

Nincs is jobb, mint egy ráérős délutánon a barátnőkkel jeges kávét kortyolgatva beszélgetni az élet nagy dolgairól, vagy éppen csacsogni a semmiről. Néha jól esik ezt az otthonunk kényelmében, saját készítésű hideg itókát hörpölgetve megtenni. A helyszínt Nektek kell biztosítani, a jeges kávé receptet mi szállítjuk.