2021.07.19. 14:27:27 9385 281

Természetesen az izzadás ellen! – Melyik gyümölcs lehet hatásos?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Manapság egyre többen vannak, akik a természetes kozmetikumok mellett teszik le a voksukat. Sőt, akadnak, akik olyannyira kerülnék a kemikáliákat, hogy egy-egy anyagot a maga természetes valójában használnak, kimaxolva ezzel a természetességet.

Lime - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lime

Izzadásgátlók között is akad kevésbé és teljesen természetes. Ám van olyan gyümölcs is, amely frissen is használható arra, hogy megakadályozza az izzadást. Ez pedig a lime.

Így használd

Vágj félbe egy savanyú gyümölcsöt, és ezzel kend át a hónaljadat. Fürdés, tusolás után célszerű felvinni a természetes deot. De ha rányomod egy vattapamacsra a gyümölcs levét, és úgy viszed fel az izzadós területre, az is rendben van.

Amire érdemes ügyelni

  • Borotválkozás után nem lesz túl kellemes a lime használata.

  • Irritáció miatt ha strandolni, napozni szeretnénk, hanyagoljuk ennek használatát.

Amiért érdemes kipróbálni

  • Az illata friss, kellemes.

  • Felvive megváltoztatja a bőr pH-értékét, így az izzadásért, illetve a kellemetlen szagokért felelős baktériumok nem tudnak olyan gyorsan szaporodni.

  • Pórusösszehúzó hatása sem utolsó.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...