2015.08.16. 18:29:47 7219 230

Tényleg „mosó medve” – Aranyos videó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tegye fel a kezét, aki ismeri a Mosó Masa Mosodája című remekművet! Igen, én is!:-) Ha jól rémlik, narancssárga borítója volt és egy szorgos kis mosómedve, vagyis Mosó Masa volt az elejére pingálva. Bevallom, lelkes óvodásként nem is gondoltam volna, hogy Mosó Masa létezik!

Mosómedve | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mosómedve | Fotó: youtube.com

Mert igenis, köztünk van, és mos még most is rendületlenül. Persze, ő is halad a korral, és a szennyes mellé azért bekerül 1-1 mobiltelefon, abból is az okosabbik fajta.:-) Ismerkedj meg Te is Masával, vagy az egyik leszármazottjával és nézd, milyen szorgalmasan „dolgozik” még most is.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...