2017.04.03. 14:34:51 13485 360

Tényleg ez kell a férfiaknak? – Dolgok, amiket legjobban imádnak rajtunk
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ember lánya azt hinné, egy magassarkúval, pláne, ha még extrém színben pompázik is, és egy rafináltan, vagyis mélyen dekoltált ruhával, esetleg egy miniszoknyával a legegyszerűbb levenni a teremtés koronáit a lábukról. Ám ez korántsem biztos, hogy mindig így van. Mert néha a kevesebb több!

Férfi és nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Férfi és nő

Nem kell mindig drága, extra vagány, extra rövid ruhába, extra magas cipőbe bújnunk ahhoz, hogy lenyűgözzük szerelmünk tárgyát. Nem is hinnénk, sokszor mit találnak igazán szexinek rajtunk a férfiak! Mondjuk ezeket itt ni!

A legjobb a bőr!

Nem arra gondolunk, hogy a legjobb, ha csak a saját bőrünket viseljük előttük (bár adott esetben ez ellen sem lenne kifogásuk:-)), hanem arra, hogy kevesebb vagány és szexi ruhadarabot bírnak rajtunk elviselni egy bőrkabátnál. Ki hitte volna!

A mackó a minden?

Persze, nem mindig, de alkalmanként kifejezetten aranyosnak találják tréningnadrágba bújtatott bájainkat! Sportos, közvetlen és egyszerűen „szimpi” viselet ez rajtunk!

Minél nagyobb, annál jobb!:-)

Mi azon gondolkozunk, milyen cuki/szexi/csipkés/színes hálóinggel, pizsamával nyűgözzük le életünk párját, pedig a férfiak nagy része azért van oda, ha az ő pólójukat viseljük hálóruha gyanánt! Mondjuk, ha alatta nincs semmi, úgy biztos nyerő választás lesz!

A legszebb a „csupaszság”

Megint nem arra gondolunk, hogy mezítelen testünk látványát szeretnék a legjobban a teremtés koronái! Inkább a csupasz, vagyis sminktelen arcunk az, amit rendkívül szépnek, vonzónak találnak. Úgyhogy nem kell a több réteg alapozó és púder, a kevesebb általában valóban többet ér!

Le a magas sarkakkal!

Végre, végre és végre! Ugyan vannak alkalmak, amikor egy szexi magassarkú mindent visz náluk, ám általában sokkal szimpatikusabb, barátságosabb számukra a tornacipő, illetve az abba bújtatott női lábak.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...