2017.04.03. 14:34:51 13352 359

Tényleg ez kell a férfiaknak? – Dolgok, amiket legjobban imádnak rajtunk
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ember lánya azt hinné, egy magassarkúval, pláne, ha még extrém színben pompázik is, és egy rafináltan, vagyis mélyen dekoltált ruhával, esetleg egy miniszoknyával a legegyszerűbb levenni a teremtés koronáit a lábukról. Ám ez korántsem biztos, hogy mindig így van. Mert néha a kevesebb több!

Férfi és nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Férfi és nő

Nem kell mindig drága, extra vagány, extra rövid ruhába, extra magas cipőbe bújnunk ahhoz, hogy lenyűgözzük szerelmünk tárgyát. Nem is hinnénk, sokszor mit találnak igazán szexinek rajtunk a férfiak! Mondjuk ezeket itt ni!

A legjobb a bőr!

Nem arra gondolunk, hogy a legjobb, ha csak a saját bőrünket viseljük előttük (bár adott esetben ez ellen sem lenne kifogásuk:-)), hanem arra, hogy kevesebb vagány és szexi ruhadarabot bírnak rajtunk elviselni egy bőrkabátnál. Ki hitte volna!

A mackó a minden?

Persze, nem mindig, de alkalmanként kifejezetten aranyosnak találják tréningnadrágba bújtatott bájainkat! Sportos, közvetlen és egyszerűen „szimpi” viselet ez rajtunk!

Minél nagyobb, annál jobb!:-)

Mi azon gondolkozunk, milyen cuki/szexi/csipkés/színes hálóinggel, pizsamával nyűgözzük le életünk párját, pedig a férfiak nagy része azért van oda, ha az ő pólójukat viseljük hálóruha gyanánt! Mondjuk, ha alatta nincs semmi, úgy biztos nyerő választás lesz!

A legszebb a „csupaszság”

Megint nem arra gondolunk, hogy mezítelen testünk látványát szeretnék a legjobban a teremtés koronái! Inkább a csupasz, vagyis sminktelen arcunk az, amit rendkívül szépnek, vonzónak találnak. Úgyhogy nem kell a több réteg alapozó és púder, a kevesebb általában valóban többet ér!

Le a magas sarkakkal!

Végre, végre és végre! Ugyan vannak alkalmak, amikor egy szexi magassarkú mindent visz náluk, ám általában sokkal szimpatikusabb, barátságosabb számukra a tornacipő, illetve az abba bújtatott női lábak.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Nem csak a testi adottságokat örökölhetjük, hanem a lelkieket is

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon a feldolgozatlanul hagyott érzelmeinket átadhatjuk-e a gyermekeinknek? Vajon azáltal, hogy eltemetjük a minket ért megrázkódtatásokat (félelem, harag, gyász, kapcsolati problémák), a gyermekeinknek kell majd befejezni azokat?

Ezt tudja az Air Fryer, azaz a forrólevegős fritőz

Az Air Fryer, vagy forrólevegős fritőz, az utóbbi évek egyik legnépszerűbb konyhai eszközévé vált, és számos háztartásban megtalálható. Ez a modern főzőeszköz nem csak a gyors és hatékony főzést teszi lehetővé, de legfőbb ismertetőjele a minimális olajfelhasználás, ami azt jelenti, hogy az ételek ízletesen ropogósak lesznek, de kevesebb zsírt tartalmaznak. Most bemutatjuk az Air Fryer előnyeit és néhány ötletet ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki ebből a konyhai csodagépből.

A krampusz: A téli ünnepek sötétebb oldala

A krampusz egy olyan figura, akit a téli ünnepek kapcsán sokan ismernek, különösen Közép-Európában és az Alpok régiójában. Bár a Mikulás hozza az ajándékokat a jó gyerekeknek, a krampusz a rossz magatartású gyermekeket "látogatja meg". Ez a különös alak az ünnepi szezon sötétebb és hagyományokkal rendelkező oldalát reprezentálja. Az alábbiakban közelebbről megvizsgáljuk a krampusz történetét, szimbolikáját és azokat a hagyományokat, amelyek körülveszik ezt a misztikus alakot.