2021.01.09. 08:00:21 9243 207

Tegyél Te is a környezetért! – És közben spórolj!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha valakivel is jót tett ez a járványos időszak, akkor ez bizony közös otthonunk, a Föld. Sajnos hajlamosak vagyunk róla megfeledkezni, pláne, ha minden rendben az életünkben. Pedig sok kicsi sokra megy! Tegyél Te is ezért a gyönyörű bolygóért, és közben tégy jót magaddal és a pénztárcáddal is!

Környezetvédelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Környezetvédelem

Már 1 is számít!

Bizony, méghozzá 1 ⁰C! Ha csupán ennyivel csavarod lejjebb a fűtést, évente akár 6 %-kal is csökkentheted a fűtésszámládat!

Kapcsold le!

Ha nem muszáj, ne égesd az egész lakásban a villanyt! Ha kijössz a szobából, kapcsold le a villanyt, nem fontos, hogy az egész otthonod fényárban ússzon!

Együtt még jobb!

Autóval jársz munkába? Az üzemanyag visszatérítés nem minden esetben fedezi teljesen az erre felhasznált benzin, gázolaj összegét? Hogy spórolhass és még a környezetet is védd, pattanjatok egy autóba a kollégáiddal, és heti, vagy akár napi váltásban utazzatok, mindig más autójával.

Csak amennyi szükséges!

Teafőzésnél hajlamos vagy Te is túl sok vizet felforralni? A maradék pedig megy a mosogatóba, igaz? Törekedj arra, hogy mindig csak annyi vizet forralj, amennyire szükséged van. Lehetőség szerint, főzéskor pedig mindig kerüljön fedő az edények tetejére.

Szárító? Csak szükség esetén!

Ha van rá lehetőséged, napos idő esetén teregess az udvaron, erkélyen, teraszon, ne a szárítógéped használd! Energiát, így pénzt is spórolhatsz, valamint tehetsz valamit a környezetért is!

Szerezz be egyet!

Méghozzá egy szuper vászon tatyót, vagy éppen többet, amit aztán elrejthetsz a táskádban, így egy-egy vásárlás alkalmával nem kell újabb és újabb műanyag szatyrot venned.

Csöpög? Javítsd meg!

Ha azt hallod, vagy éppen tapasztalod, hogy valamelyik csap csöpög, ne légy rest megjavítani minél előbb! Nem pazarolsz vizet, és így a pénztárcádat is vigyázhatod!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...