2020.05.05. 14:45:19 8570 308

Teázó csillagjegyek: Teakeverék Bika jegyűeknek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van kedved megtippelni, hogy milyen alapú és milyen ízesítésű tea ajánlott a Bika horoszkópúaknak? Mert milyen is a Bika? Gyakorlatias, kitartó, jól bánik a pénzzel, gondoskodó, birtokló, erősen ragaszkodó. A legszilárdabb föld jegyben születetteknek valami fekete tea dukál, egy marék levendulával.

Levendulás tea - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Levendulás tea

Mi köze van a Bikáknak a levendulához? Illóolaja a csillagjegyhez leginkább illő! Megfelelően használva a szerencse és a pénz bevonzásához is alkalmas, de a teaszertartásukat szintén tökéletessé teheti. Nem is csodálkozhatunk ezen, hiszen a sokszor nyugtalankodó Bika természetes nyugtatója eme növény.

Levendulás earl grey tea:

Hozzávalók:

  • ¾ csésze, azaz 5 g earl grey tea
  • és ugyanannyi szárított levendula

Elkészítés:

Egy közepes tálkában keverjük össze a két hozzávalót, majd töltsük légmentesen záródó edénybe vagy üvegbe. Így a létrejött teakeverék isteni aromája 1 hónapon keresztül érezhető!

Fogyasztáskor 1-2 teáskanállal tegyünk a bögrénkbe a teafűből, majd öntsük nyakon 240 ml forró vízzel. 5 perc után szűrjük le, és már fogyasztható is a finom teánk.

Az édesítést érdemes fokozatosan, kóstolgatva kikísérletezni az ízlésünknek megfelelően, mert a levendula hatása eléggé erőteljes.

Forrás: tasty.co/recipe/taurus-tea-blend

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...