2020.01.15. 16:12:12 11367 384

Teázó csillagjegyek: Teakeverék Bakoknak
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Gondoltad volna, hogy a tea a víz után a legnagyobb mennyiségben fogyasztott ital? Az eredetileg gyógyitalként a mindennapjainkba becsorgó ital méltán terjedt el az egész világon. Zöld, fehér, vörös vagy fekete? Esetleg a kedvenc gyümölcsünk főzete? Csillagjegyünk bizony ebbe is beleszól!

Roibos tea - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Roibos tea

A precíz Bakok a teázást is művészetként űzik, hihetetlenül el tudnak mélyedni a részletekben, sőt a tradicionális teaszeánszok sem állnak távol tőlük. Tökéletes hőfokra forralt víz, mértani pontosan kimért szálas tea, és természetesen a gyönyörű porcelán teáskészlet sem maradhat le a dohányzóasztalról.

Nézzük is meg, náluk mi csepeg a csészébe a kancsóból:

Vörös tea fanyar ízesítéssel

A türelmes és megbízható Bak jegyűeknek ajánlott teakeverék otthon is könnyedén elkészíthető, mindössze csupán három hozzávalóból!

Fél csésze (5 g) vörös, azaz rooibos tealevél,
fél csésze (25 g) szárított áfonya,
fél csésze (25 g) szárított hibiszkuszvirág.

A teendő velük pedig gyerekjáték! Keverd jól össze, majd tárold az így kapott teakeveréket egy légmentesen záródó csatos üvegben. Ajánlatos 1 hónapon belül, frissen elfogyasztani a következőképpen:

240 ml meleg vízhez 1-2 teáskanálnyi elég a teafűből. 5 percnyi ázás után szűrjük le a teánkat, végül kínáljuk hidegen (nyáron akár jeges teaként), vagy melegen.

A hozzávalókból 24 főzetnyi illatozó csésze teát tudunk főzni.

Forrás: tasty.co/recipe/capricorn-tea-blend

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...