2019.06.03. 13:29:35 9225 202

Te tudod, milyen az a dauerolt köröm? – Avagy ne kukoricázz, ha a körmödről van szó!:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, más hogy van vele, de ha az év többi szakában nem is, ilyenkor nyáron azért alkalmanként szeretem kipingálni a körmeimet. Valami vidám, nyári színnel. Néha még manikűrös ismerősömet is felkeresem, aki profi módon feldíszíti ilyenkor a körmeim.

Csúnya manikűr - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csúnya manikűr

Általában nem megyek ötlet nélkül, de idén egyelőre még nem találtam meg az igazit. Ami biztos, hogy ha ötlet kell, nem ebből a videóból merítek ihletet. Viszont ha egy jót akarok röhögni, biztosan megnézem!:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...