2019.06.03. 13:29:35 8470 201

Te tudod, milyen az a dauerolt köröm? – Avagy ne kukoricázz, ha a körmödről van szó!:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, más hogy van vele, de ha az év többi szakában nem is, ilyenkor nyáron azért alkalmanként szeretem kipingálni a körmeimet. Valami vidám, nyári színnel. Néha még manikűrös ismerősömet is felkeresem, aki profi módon feldíszíti ilyenkor a körmeim.

Csúnya manikűr - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csúnya manikűr

Általában nem megyek ötlet nélkül, de idén egyelőre még nem találtam meg az igazit. Ami biztos, hogy ha ötlet kell, nem ebből a videóból merítek ihletet. Viszont ha egy jót akarok röhögni, biztosan megnézem!:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Dobd le a textilt! – 3+1 ok, amiért aludj meztelenül!

Dübörög a nyár, és hamarosan érkezik a mindent és mindenkit is megizzasztó kánikulai éjszakák. Ha a magas éjszakai hőmérséklet nem lenne elég indok számodra, hogy kissé lengébben öltözz az alváshoz, mondunk Neked még egy párat, hogy miért nem érdemes éjjelente pizsama és hálóing után kutatnod!

A bélpoklos, a szívódémon és az ebfing – frappáns hátterű kifejezések „leleplezése”

Izgalmas és különleges, a csattanókkal is bőkezűen bánó területekre evezünk, ha egyes ma is használt kifejezések háttérsztorijával készülünk ismerkedni. Eleve, ha abból a megközelítésből indulunk ki, hogy az elmúlt évszázadokban az orvoslás szorosan összefonódott a spiritualizmussal, akkor már nem tűnik szokatlannak az az általános vélekedés sem, mely szerint a betegségeket ártó szándékú természetfeletti lények okozták. Sőt az sem, hogy egyes régi betegség-elnevezések szorosan összefonódtak a természetfeletti tartományokkal.

Itt a nyár, a felújítás ideje! – Dobd fel a falad te magad!

A tavasz, nyár, kora ősz a felújítások, festés időszaka, úgyhogy sokunk már biztos lázban ég emiatt! (A szerencsésebbek már túl is vannak rajt, netán takarítanak!:-)) Mindezt egy hosszasabb tervezés, spórolás, anyagbeszerzés, szakemberkeresés előzi meg. De mi van, ha idén véges a büdzsé, viszont jó lenne némi változás az otthonunkban!