2023.03.05. 14:00:03 6557 273

Te sem leszel fiatalabb! – De azért öregebbnek se tűnj!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hiába a megfelelő folyadékbevitel, a mozgás, a kencék, jó esetben a megfelelő mennyiségű alvás, a bőr öregedése elkerülhetetlen. Sajnos, fiatalabbak nem leszünk, az idő múlása kívül-belül érzékelhető rajtunk. Egy jól sikerült sminkkel viszont sokat javíthatunk a helyzeten. Ám ez fordítva is igaz: egy rosszal pedig annál is többet ronthatunk.

Erős smink - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Erős smink

Egy idő után mindannyian észrevesszük, hogy egy frizura, egy ékszer, egy ruhadarab, vagy éppen egy jól bevált sminkfogás már nem passzol hozzánk. Mert korosodunk, egyes árnyalatok már nem úgy állnak rajtunk, ahogy húszas-, vagy éppen harmincas éveinkben. És hogy mivel lőhetünk még mellé, már ami a make-upot illeti. Olvass figyelmesen, hogy ezeket a bakikat soha ne követhesd el!

  • Sok a sötét! Kontúrozással sokat javíthatunk arcberendezésünkön. Ám ha túlzásba visszük a sok sötét kontúrt, csak szögletessé, természetellenessé tesszük vele vonásainkat.

  • Sok a vonal! Tegye fel a kezét, akinek az első make-up élményének főszereplője egy fekete szemceruza volt? Bizony, a nagy többség ezzel indít. Minél vastagabb vonalat húz az alsó pillák tövébe, annál hangsúlyosabb lesz a szem. Hm, ez egy bizonyos életkorig, bizonyos alvásmennyiségig meg is állja a helyét. Ám ha kiemelnéd szemed, akkor inkább a felső pillák tövébe kerüljön egy hangsúlyosabb sötét tusvonal. Az alsó részre pedig mindenképpen világos árnyalat, vagy éppen semmi.

  • Sok a réteg. Hidratáló, alapozó, korrektor, púder, meg még a többi, amivel javíthatunk arcbőrünk kinézetén. De tényleg? Sajnos, ez a sok réteg nem hogy javítani, de még rontani is fog a helyzeten, mert bőröd elveszíti természetes szépségét. Hidd el, a kevesebb több! Elég a korrektor, bőven megteszi a színezett hidratáló, esetleg egy vékony réteg, színben harmonizáló púder. Ne légy mű, az öregít!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Öregedni jó! – 3+1 ok, amiért ne keseregj, ha egyre több a gyertya a tortádon!

Az öregedés természetes folyamat, amely minden ember életében bekövetkezik, és bár sokan félnek tőle, valójában számos előnyt is tartogat. Az idő múlásával szerzett tapasztalatok és bölcsesség hozzájárulnak személyiségünk fejlődéséhez, miközben egészségünk megőrzése érdekében is egyre tudatosabbá válunk.

Romantikus könyvajánlók olvasós-lazulós hétvégékre

Az Időkép.hu előrejelzése szerint az elkövetkező napokban az eddig tapasztalt csúcshőmérsékletek feljebb kúsznak; ami miatt sokan arra érezhetnek késztetést, hogy árnyékos, hűvös helyre húzódva, a kezükben egy frissítő itallal és egy remek könyvvel töltsék a hétvégét. Amennyiben te is ezt tervezed, úgy akár az alábbi romantikus könyvajánlatok közül is kiválaszthatod a számodra szimpatikusnak tűnő olvasmányt.

Ez a hely nyerte el a világ leglátogatottabb városa címet

A WP Travel utazásszervező iroda nemrégiben listázta azokat a városokat, melyek fő úti célokként szerepelnek az rendszeresen utazók világfelfedező tervei között. Az eddigi meglátások szerint a pandémia alatt felforgatott nemzetközi turizmus idén nem csupán helyreállni látszik, hanem még két százalékkal meg is haladja a világjárvány előtti szintet. Ezúttal a turista mágnesként funkcionáló városok kerülnek érdeklődésünk fókuszába, ezen belül is a „leglátogatottabbként” elismert metropolisz.