2016.03.11. 13:51:01 11196 289

Te mit csinálsz a hosszú hétvégén? Programajánló
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha még mindig nem tervezted el pontosan, hogy mit szeretnél csinálni a négynapos hosszú hétvégén, akkor nézd meg, mit ajánlunk neked mi. Egy csokorba gyűjtöttük a legizgalmasabbnak ígérkező programokat, de Te magad is utánajárhatsz, hogy mi lesz a környékeden például az est.hu vagy a port.hu honlapokon.

Családi kikapcsolódás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Családi kikapcsolódás

Virágmániásoknak

Látogass el a Vajdahunyadvárba, ahol gyönyörű orchidákat nézegethetsz, ráadásul még tippeket is kapsz a tartásával kapcsolatban. A program március 11 és 14 között látogatható.

Rosszcsont fiú gyerekekkel és tomboy kiscsajokkal

Irány a Szentendrei Skanzen, ahol március 12. és 15. között egy ízig-vérig magyar huszártábor csodálhatunk meg. Kard- és csákókészítés, lovaglás és különböző bemutatók várnak itt.

Ha már hiányzik a vízpart…

Irány a Balaton! Legyen, mondjuk Füred, ahol március 11 és 19 között zajlik a balatonfüredi tavaszi fesztivál, ahol a családdal, de akár a barátokkal is megtalálod a számításodat. Koncertek, kiállítások és gyerkőc programok is lesznek.

Sportos alkatoknak

A Syma Rendezvénycsarnokban vár a Coca Cola Testébresztő nap, ahol népszerű edzők – többek között Katus Attila, Béres Alexandra, Péntek Enikő, Pulay Szilvi - tartanak fitnesz órákat, immár tizedik alkalommal. A program március 15-én reggeltől estig tart.

Ha imádsz borozni

Akkor irány Eger, ahol az Egri várban ágyúdörgés, zászlófelvonás is lesz a tavasz és a forradalom tiszteletére. Március 15-én kézműves programok és egyéb érdekességekkel is várnak minden érdeklődőt.

Március 15-ig programok

Március 15-i megemlékezés szinte minden nagy- és kisvárosban, sőt, még a falvakban is lesznek. Érdemes helyileg érdeklődni a pontos programokról.

Ha filmrajongó vagy

A moziban most több filmet is érdemes lehet megnézni. A Deadpool, a Hogyan legyünk szinglik?; a Nagyfater elszabadul – szórakoztató kikapcsolódást nyújthatnak, de ha valami komolyabbra vágysz, akkor nézd meg az Oscar-díjas Saul fiát, A nagy dobást vagy a Visszatérőt.

Otthonmaradós

Ha úgy döntenél, hogy inkább otthon filmezel, akkor a tévében is viszonylag jó műsor vár esténként. Szombaton több jó filmet is találtunk neked: például az RTL klub vetíti a Vén csontok c. vígjátékot Robin Williams-szel és John Travoltával 19:15-től. Utána a feláldozhatók című akciófilm második részét nézhetitek meg ugyanezen a csatornán. A Duna tévén 21:25-től ajánljuk a Micsoda csapat c. vígjátékot Tom Hanks-szel és Gina Davis-szel. Ha ezeknél romantikusabbra vágysz, nézd meg a Szenvedélyek viharában c. filmet a Coolon, 18:15-től.

Vasárnap a fem3 vetíti a Szabadság, szerelem! c. magyar filmet 21 órától, amely az 56-os forradalomról szól.

Hétfőn 20.45-től Az ördög Pradát visel c. filmet vetíti a TV2, Meryl Streep és Anne Hathaway főszereplésével.

Kedden az M3 a Körhinta c. filmet vetíti, ha kicsit nosztalgiáznál. Cool TV-én 19 órától a Hazafit nézheted, a TV 2-őn egy családi vígjáték lesz, A varázsdadus, az RTL klubon szintén, itt a Gyerekjáték c. amerikai vígjáték lesz látható.

Napközben pedig lehet jókat főzni, takarítgatni, szépítgetni a lakást, olvasni és játszani is, ugyanis elindult a TAVASZI PROAKTIVDIREKT NYEREMÉNYJÁTÉK!

Egyszóval ajánljuk magunkat! ;)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.