2016.03.11. 13:51:01 11165 289

Te mit csinálsz a hosszú hétvégén? Programajánló
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha még mindig nem tervezted el pontosan, hogy mit szeretnél csinálni a négynapos hosszú hétvégén, akkor nézd meg, mit ajánlunk neked mi. Egy csokorba gyűjtöttük a legizgalmasabbnak ígérkező programokat, de Te magad is utánajárhatsz, hogy mi lesz a környékeden például az est.hu vagy a port.hu honlapokon.

Családi kikapcsolódás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Családi kikapcsolódás

Virágmániásoknak

Látogass el a Vajdahunyadvárba, ahol gyönyörű orchidákat nézegethetsz, ráadásul még tippeket is kapsz a tartásával kapcsolatban. A program március 11 és 14 között látogatható.

Rosszcsont fiú gyerekekkel és tomboy kiscsajokkal

Irány a Szentendrei Skanzen, ahol március 12. és 15. között egy ízig-vérig magyar huszártábor csodálhatunk meg. Kard- és csákókészítés, lovaglás és különböző bemutatók várnak itt.

Ha már hiányzik a vízpart…

Irány a Balaton! Legyen, mondjuk Füred, ahol március 11 és 19 között zajlik a balatonfüredi tavaszi fesztivál, ahol a családdal, de akár a barátokkal is megtalálod a számításodat. Koncertek, kiállítások és gyerkőc programok is lesznek.

Sportos alkatoknak

A Syma Rendezvénycsarnokban vár a Coca Cola Testébresztő nap, ahol népszerű edzők – többek között Katus Attila, Béres Alexandra, Péntek Enikő, Pulay Szilvi - tartanak fitnesz órákat, immár tizedik alkalommal. A program március 15-én reggeltől estig tart.

Ha imádsz borozni

Akkor irány Eger, ahol az Egri várban ágyúdörgés, zászlófelvonás is lesz a tavasz és a forradalom tiszteletére. Március 15-én kézműves programok és egyéb érdekességekkel is várnak minden érdeklődőt.

Március 15-ig programok

Március 15-i megemlékezés szinte minden nagy- és kisvárosban, sőt, még a falvakban is lesznek. Érdemes helyileg érdeklődni a pontos programokról.

Ha filmrajongó vagy

A moziban most több filmet is érdemes lehet megnézni. A Deadpool, a Hogyan legyünk szinglik?; a Nagyfater elszabadul – szórakoztató kikapcsolódást nyújthatnak, de ha valami komolyabbra vágysz, akkor nézd meg az Oscar-díjas Saul fiát, A nagy dobást vagy a Visszatérőt.

Otthonmaradós

Ha úgy döntenél, hogy inkább otthon filmezel, akkor a tévében is viszonylag jó műsor vár esténként. Szombaton több jó filmet is találtunk neked: például az RTL klub vetíti a Vén csontok c. vígjátékot Robin Williams-szel és John Travoltával 19:15-től. Utána a feláldozhatók című akciófilm második részét nézhetitek meg ugyanezen a csatornán. A Duna tévén 21:25-től ajánljuk a Micsoda csapat c. vígjátékot Tom Hanks-szel és Gina Davis-szel. Ha ezeknél romantikusabbra vágysz, nézd meg a Szenvedélyek viharában c. filmet a Coolon, 18:15-től.

Vasárnap a fem3 vetíti a Szabadság, szerelem! c. magyar filmet 21 órától, amely az 56-os forradalomról szól.

Hétfőn 20.45-től Az ördög Pradát visel c. filmet vetíti a TV2, Meryl Streep és Anne Hathaway főszereplésével.

Kedden az M3 a Körhinta c. filmet vetíti, ha kicsit nosztalgiáznál. Cool TV-én 19 órától a Hazafit nézheted, a TV 2-őn egy családi vígjáték lesz, A varázsdadus, az RTL klubon szintén, itt a Gyerekjáték c. amerikai vígjáték lesz látható.

Napközben pedig lehet jókat főzni, takarítgatni, szépítgetni a lakást, olvasni és játszani is, ugyanis elindult a TAVASZI PROAKTIVDIREKT NYEREMÉNYJÁTÉK!

Egyszóval ajánljuk magunkat! ;)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...