2019.08.04. 08:38:57 7462 272

Te is az örök halogatók táborát erősíted? – Így hagyj fel vele!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem egy ismerősöm van, aki – mindamellett, hogy rendkívül jó eszű, talpraesett személyiség – a halogatás nagymestere. Képesek mindent, de tényleg mindent az utolsó pillanatra hagyni, és az elmaradást nappalokat, sőt, éjszakákat feláldozva bepótolni.

Halogatás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Halogatás

Pedig egy kis odafigyelés, és több idő jutna a pihenésre, kevesebb az idegeskedésre, és mégis minden elkészülne.

Vedd előre!

Igyekezz a „nem szeretem”-feladatokat előre venni a megoldandók közül, így könnyebben, nagyobb kedvvel állsz majd neki a többi feladatnak.

Néha egy kis jutalom jól jöhet!

Egy délutáni csevej a barátnőkkel, hétvégi program a családdal? Vagy csak egy fél óra ejtőzés a kanapén? Ezek mind-mind olyan motivációs „eszközök” lehetnek, amikkel könnyebben ráveheted magadat egy feladat gyorsabb és hatékonyabb elvégzéséhez.

Oszd fel!

Az első pontban már érintettük ezt a megoldást, miszerint a feladatokat jobb felosztani, vagyis inkább beosztani valamilyen rendszer szerint. Például a nehezebbeket vedd előre, a nap elejére, amíg még friss vagy, a kevesebb gondolkodást igénylőket hagyd ebéd utánra, vagy késő délutánra, amikor az agyad már kevésbé fog.

Maradj reális!

Hagyj minden feladatra elegendő időt. Nagyon el lehet úszni, csúszni a határidőkkel, feladatokkal, ha túl kevés időt hagysz egy-egy munkára.

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...