2016.04.03. 11:03:49 11701 372

Tavasz van, ragyogj Te is! – Tippek és trükkök
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan már több, mint 1 hónapja tavasz van, tavasz van, tavasz van, de rajtad még jócskán a tél nyomai látszódnak. Hol van még a napbarnított arcbőr, a tavaszi szélben lebbenő friss hajtincsek, a ragyogó tekintet? Ideje felvenni a napsütéses évszak ritmusát, és ha máshogy nem, apró trükköket bevetni a siker érdekében.

Zöldségek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zöldségek

Ha úgy érzed, Neked is kell az erősítés, hogy maximálisan tavaszi hangulatba kerülj, próbáld ki ezeket a tippeket.

Egy kis citrom, egy kis víz

Reggelente kortyolgass egy pohár citrommal, lime-mal ízesített vizet, hogy frissen induljon a nap. Az emésztésedet is beindítja.

Mozdulj, mozdulj!

Télen Te is ellustultál kicsit? Hát akkor ideje nekiveselkedni és elkezdeni valamilyen komolyabb mozgást. Ha a szabadba vágynál, válaszd a futást, pattanj bicajra! Ha valami „izzasztóbbat” szeretnél, látogass el egy közeli fitneszterem zsírgyilkos óráira.

Válts zöldre!

Ideje elhagyni a télen előszeretettel fogyasztott, hizlaló, zsíros fogásokat, és finom zöldségekre váltani. Válassz ebédre káposztát, spenótot, brokkolit, esetleg szójatermékeket, mellé pedig sovány húsokat, halakat.

Szerezz egy kis színt

Hogy nyárra már legyen egy kis alapszíned, már most kezdj hozzá a fokozatos barnulásnak. Ezt megteheted önbarnító krémmel, vagy befeküdhetsz néhány percre egy szoliba.

Ragyogj!

Ne csak testileg, lelkileg is készülj a tavaszra. Sétálj nagyokat, tervezz az előtted álló hetekre, hónapokra, szívd magadba a Nap erőt adó sugarait és egyszerűen ragyogj!:-)

Forrás: brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...