2024.09.09. 12:30:43 5101 182

Tanulj a fiataloktól! – 2+1 szépségtipp 40 felett
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ahogy az évek múlnak, bőrünk ápolása is új megközelítést igényel. Negyven felett már nem elég ugyanaz a rutin, amit fiatalabb korunkban megszoktunk. A hidratálás, a tápláló hatóanyagok és a fényvédelem még fontosabbá válnak. Irigykedve nézzük a fiatalabb generációt, hogy nekik szinte semmi gondjuk a bőrükkel!

Szép bőr - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szép bőr

Mi lenne, ha irigykedés helyett inkább új trükköket tanulnánk a fiatalabbaktól? Ők jól ismerik a legfrissebb technikákat és termékeket, amiket okosan alkalmazva mi is megőrizhetjük bőrünk ragyogását és frissességét. Hogyan kombinálhatja a korszerű szépségápolás a tapasztalatot és az újdonságokat! A következő tippeket figyeld, és megtudod!

Egy jól megválasztott pirosító csodákra képes!

Na jó, ha csodákra nem is, de sokat dobhat az arcodon, ha bőröd tónusának, szemed színének megfelelő árnyalatú pirosítót használod! Tartózkodj a túl erős, már-már pinkes színektől, mert azokkal nem frissebbnek, inkább viccesebbnek tűnsz.

Jöhet a több csillogás?

Ideje lecserélned a matt rúzsaidat fényesebb ajakápolókra. Ugyan a matt árnyalatok nagyon mentek, vagy talán még mennek most is, nem biztos, hogy bizonyos kor felett a legelőnyösebb oldalunkat mutatják. Az apró ráncokba már beleülhet a szín, illetve a matt nem biztos, hogy a keskenyebb szájon túl előnyös. A színes, csillogóbb árnyalatok dúsítják ajkaid. Ha nem szereted a színeket, egy átlátszó szájfény is jó szolgálatot tehet!

Mennyi is a kevesebb?

Természetesen több! Ne vidd túlzásba a sminket, sem az alapozót, sem a színeket! Hidd el, idősebb korban minél természetesebb egy smink, annál jobb, hiszen a túl sok réteg, a túlzásba vitt színek inkább mókásnak, mint ápoltnak hatnak!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...