2015.07.31. 17:06:31 6388 140

Szuperhősök mindenhol: 6 film a következő 1 évből
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

2015 eddigi szuperhősös-filmes felhozatala elég gyatra volt. Volt ugyan az előzőhöz képes gyengécske Bosszúállók: Ultron kora, de ezen kívül inkább a remake-dinoszauruszok, szintén remake-Mad Max (ami egyébként tényleg nagyon jó) hozta ránk a frászt, valahogy a szuperhősök elmaradtak. De ez csak a vihar előtti csend, nézzük, mi vár ránk a következő 365 napban!

Jared Leto Jokerként | Fotó: via youtube - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Jared Leto Jokerként | Fotó: via youtube

A Hangya

Frissen a mozikba került film, egy olyan szuperhősről, akiről eddig sem filmet, sem sorozatot nem csináltak. Talán nem is véletlenül... Poénkodtak is rajta: "Túl késő már nevet változtatni?".

A történet egy tolvajról szól, aki a kellő jellemfejlődés után megmenti a világot, ruhájának köszönhetően hangya-méretre zsugorodva. Ez alapján a megnézéséhez kell némi elhivatottság, az biztos. :)

A Fantasztikus Négyes

Nos, ilyen már volt. Emlékezetes szerepet kapott benne Jessica Alba (aki sajnos láthatatlan módban volt meztelen), nézhető volt. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, látványosabb CGI-ra képes a technológia.

Igaz, a színészgárda kevésbé ismert, tinisebbre vették a figurát, azonban már a trailer is meggyőző képi világgal rendelkezik, és ha a zenék hasonlóan illenek majd az egész filmhez, élvezetes szórakozás kerekedhet belőle. Az biztos, hogy várjuk 2015 augusztus 6-át.

Deadpool

Képregényből játékra váltott a szuperhős, legalábbis igazán széles körben PS3 és XBOX konzolos játékként lett ismert.

Erőssége a stílusa, a címszereplő nem kicsit őrült, éppen ezért vicces is. A játék is - annak ellenére, hogy küzdős-lövöldözős - inkább a beszólások miatti nevetésekről emlékezetes. A filmben a főszereplő Ryan Reynolds, aki (ő és a hasizma) elég ahhoz, hogy nők ezrei várják 2016. február 12-ét.

Egy mondatban: amennyire kemény a rosszfiúkkal, legalább annyira vicces. Legszívesebben már most lefoglalnám a jegyet az első vetítésre.

X-Men: Apocalypse

Az X-Men filmekkel könnyű dolguk van a rendezőknek. Akkora univerzummal gazdálkodhatnak, hogy mindig akad egy-egy új szuperhős, aki képességeivel képes egy-két logikai bukfenc áthidalására (pl. időutazás, ilyesmik), míg a nagy nevek (pl. Michael Fassbender, Jennifer Lawrence) elviszik a hátán a filmet.

Az új film előzetesében elég sok képsor van a korábbi epizódokból, de legalább megismerhetjük a szereplőket.

  1. május 27-én jelenik meg a film, várjuk meg az első kritikákat, mielőtt megvesszük a mozijegyet.

Suicide Squad

A kormány összegyűjt néhány eredeti arcot, hogy elvégezzenek valami munkát, amit nem lehet. A Piszkos Tizenkettő óta ismert sztori, eddig újat talán csak a Szörnyek az űrlények ellen című animációs film mutatott.

Most itt a nagy lehetőség: a szuperhősök által sittre juttatott szupergonoszok kapnak egy esélyt; bár inkább csak a megváltó öngyilkos küldetésre.

Jared Leto a korábbiaknál még őrültebb Joker karakteréért már biztosan várjuk 2016 augusztus elejét!

 

+1, a végén a legfőbb: Batman Superman ellen - Az Igazság Hajnala

Az utóbbi évek Batman-filmjei méltán adták vissza a megtépázott Denevérember hírnevét. Kellően sötét, kellően mocskos sztorik voltak, mert Batman az a hős, akit a város megérdemel.

Soha nem akart kedvenc lenni (ellentétben Supermannel), akire most jól be is rág. És hogy mire megy egymás ellen ez a két nem-ember? A kezdeti kritikák ellenére Ben Affleck jónak tűnik a szerepre, 2016 márciusában pedig igazán kiadós és legfőképpen látványos adok-kapokra számíthatunk. Végül is, ezek külön-külön is fél városokat rombolnak le...

Írta: tézsé

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...