2019.10.10. 22:12:05 6540 223

Szuper kiránduló idő lesz: Száraz, meleg idő várható a hétvégén
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Meleg idő várható a hétvégén, többfelé 20 fok körül alakulnak a maximumok, csapadékra nem kell számítani - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Időjárás előrejelzés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Időjárás előrejelzés

Pénteken a köd feloszlása után általában fátyolfelhős, napos idő lesz, csapadék nem várható. A légmozgás viszont élénk, Sopron és a Fertő tó körül olykor erős lesz. A leghidegebb órákban 3-9 fok valószínű, napközben 16-21 fokig melegszik fel a levegő.

Szombaton a ködfoltok feloszlása után döntően napos idő lesz, csapadék nélkül. A minimumhőmérséklet 3 és 9, a maximumhőmérséklet 17 és 23 fok között várható.

Vasárnap is napos idő lesz a köd feloszlása után, csapadékra nem kell számítani. A legalacsonyabb hőmérséklet 4 és 11, a legmagasabb hőmérséklet 19 és 24 fok között alakul.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...