2018.01.24. 18:24:17 13467 402

Szuper elfoglaltság kis mérnököknek: csak tészta és gyurma kell hozzá!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ráakadtunk egy YouTube csatornára, amibe rögtön beleszerettünk: The Dad Lab. Az apuka, Sergei különböző kreatív projekteken keresztül vezeti be gyermekeit a fizika és a tudomány világába, de úgy is mondhatnánk, hogy ezeket az érdekes területeket használja fel arra, hogy a gyermekeivel együtt legyen, és jobban kötődjenek egymáshoz.

Gyurma - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyurma

A két cuki fiúcska Alex és Max különböző játékos kísérletekben vehetnek részt az apukájukkal és ezeket meg is osztják a nagy közönséggel például az instagram oldalukon és a youtube-on.

Ki is választottunk egy videót, amit akár már 2-3 éves gyerekekkel is ki lehet próbálni. Mini mérnőkképző tésztával és gyurmával. A gyurmát akár házilag is elkészítheted: Színes házi gyurma gyerekeknek.

Ahogy arra Sergei is felhívja a figyelmet: minél kevesebb dolog van a gyerek keze ügyébe, annál jobban fejlődik a kreativitása, így nem kell, hogy 3-féle tészta és 3-féle színű gyurma is legyen, de természetesen szabadon variálhatóak a tésztafajták stb.

Forrás: thedadlab via youtube

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...