2019.10.08. 15:28:59 13526 259

Szuper az ősz a PROAKTIVdirekt klubtagoknak! Játssz és nyerj akár 10.000.000 Ft-ot!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szinte hallom még, ahogy koccannak az újévi poharak 2019. január elsején, és máris készülődhetünk a következő decemberre, karácsonyra, szilveszterre, hiszen az ősz csupán egy röpke pillanat lesz. Töltsd tartalmasan ezt a rövidke időt, és nyerd meg Te a PROAKTIVdirekt sorsolását december 10-én!

Nyertes! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyertes!

Ha karácsony előtt egy kisebb-nagyobb összeggel gyarapodna a költségvetésed, azt mire költenéd? Ajándékokra vagy esetleg a lakásod csinosítására, felújítására, új lakás vásárlására? Bárhogy is döntenél, érdemes velünk játszanod, hiszen akár 10.000.000 Ft-ot is megnyerhetsz készpénzben a PROAKTIVdirekt játékában.

Az őszi program nálunk idén is a következő: JÁTÉK! PÉNZ! NYEREMÉNYEK! Csatlakozz a klubhoz, ha te is szeretnél részt venni ebben, Kattints ide a nyereményekért>>

A tartalmas őszért, melyet siker koronáz decemberben a következőket érdemes megtenned:

Növelheted a nyereményed összegét!

Töltsd ki a nagy autós tesztet és nyerj 50.000 Ft értékű MOL üzemanyagkártyát vagy Ferrari tesztvezetést!

Ajándékok és utalvány vár rád, ha segítesz egy kutatásban>>

Ha némi kiegészítésre lenne szükséged terveidhez, katt ide>>

Az egészséged mindennél fontosabb! Próbáld ki az omega-3 étrendkiegészítőt most harminc napig ingyenesen>>

Ne csak olvasd, oszd is meg magazinunk cikkeit! A cikkek megosztásával akár 1.000.000 Ft-tal is gyarapíthatod a nyereményszámládon látható összeget, hiszen a sorsolás napján a cikkek megosztói között egy egymilliós bónuszt sorsolunk ki!

Javíthatod a nyerési esélyeidet!

Segíts egy kicsit Fortunának, és válts be sorsjegyeket, hogy megsokszorozd a nyerési esélyeidet! A sorsjegyeket itt válthatod be, és ennek feltételeiről bővebben olvashatsz!

Mire számíthatsz még tőlünk az ősszel?

Már elindult az őszi nyereményjáték, amelynek sorsolása december 10-én lesz! Azaz a nyertes karácsonykor nagyon fog örülni! :) Ehhez természetesen még csatlakozhatsz, ha eddig nem tetted volna meg, kattitnts ide>>

Ezenkívül novembertől ismét beküldheted nekünk kedvenc karácsonyi receptjeidet és részt vehetsz majd a bónusz sorsoláson. Ennek a részleteivel a játék indulásakor jelentkezünk!

Folyamatosan bővítjük partnereink körét, így egyre több ajánlattal, ajándékkal és nyereményjátékkal találkozhatsz majd nálunk, ezért érdemes vissza-visszatérni a proaktivdirekt.com oldalra!

Természetesen jobbnál jobb őszi-téli tippekkel, receptekkel, egészségmegőrző tanácsokkal, háztartási praktikákkal, szépség trükkökkel, hírekkel is jelentkezni fogunk, így nap mint nap böngészheted magazinunkat is.

Ha mindennap meglátogatod a nyereményjátékunkat, akkor naponta növekedni fog a megnyerhető összeg a számládon!

Aktuális nyereményjátékunkat itt érheted el>>

Csodaszép őszi napokat, jó olvasgatást és sikeres játékot kívánunk nektek!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...