2021.11.26. 17:54:08 7485 259

Szórakozás otthon - Üssük el a hosszú téli estéket
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Unod már a tévét? Nem csodáljuk! Annál sokkal jobban is el lehet tölteni az időt! Most sem az időjárás, sem a koronavírus újabb hulláma nem kedvez a kimozdulásnak. Senki nem mondta azonban azt, hogy mindenképpen el kell menni otthonról ahhoz, hogy jól érezd magad!

Közös főzés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Közös főzés

A szórakozás természetesen mindenkinek mást jelent, így igyekeztünk többféle korosztálynak is megfelelő otthoni programokat gyűjteni. Reméljük, hogy legalább egy kedvedre való akad az ötleteink között, és már ma este meg is valósítod.

Főzzetek együtt valami finomat!

Az éttermet inkább most kihagynátok, de jó lenne valami különlegeset enni? Nosza! Keressetek egy klassz receptet a neten, vegyétek meg a hozzávalókat, és készítsétek el együtt a párotokkal. A hozzávalók listája kezdődjön úgy, hogy bor. ;) Aztán az sem baj, ha csak egy sajttál sikeredik, vagy egy jó kis zsíros kenyér lila hagymával, hiszen a lényeg, hogy együtt egyetek és a végén beszélgessetek egy nagyot.

Csatlakozz karácsonyi receptjátékunkhoz!

Ha már a gasztronómiánál tartunk, akkor ne hagyjátok ki karácsonyi receptjátékunkat sem! Kattints ide és olvasd el a részleteket>>. 1.000.000 forint nyereménynövelést nyerhetsz, ha a te receptedet kedvelik a legtöbben!

Vedd elő a klasszikus esti unaloműzőket!

Kártya, társasjáték, ötödölő, akasztófa, ország-város, activity. Mikor játszottál utoljára ilyet? Egynél több estét is el tudnék tölteni velük! Ráadásul akár versenysorozat is kerekedhet belőle, húzhatjátok majd a rovátkákat, melyik este ki nyert. Egyébként jobbnál jobb társasjátékok közül lehet manapság válogatni, csak győzzön az ember választani. Személyes kedvencünk a Carcassonne, ami egy jó kis stratégiai játék, de azért természetesen szerencse is kell hozzá.

Modern játékok

A Wii, az Xbox és a többi játékkonzol egészen szórakoztató lehet felnőtt fejjel is, főleg ha egy szuper mozgásos játékra bukkantok, mint például a Just Dance, amin táncmozdulatokat kell utánozni. De van gitározós, éneklős, és természetesen csihi-puhi valamint autóversenyzős játék is, amit többen lehet játszani.

Disco otthon

Mi vettünk egy disco gömböt itthonra, és néha vasárnap délelőtt mennek már a fények a falon, és szól a Coco Jumbo. :D A gyerekek imádják. Egy felnőtt házi bulit is egészen biztosan feldob! Miért is ne tarthatnál egy szombat esti partit a barátoknak?

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...