2020.04.27. 16:59:03 12368 292

Szívből jövő meglepetés: Saját készítésű ajándék anyák napjára
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nyílik az orgona, lassan a gyöngyvirág is, tarka-barkák a mezők, és egyre több virág jelenik meg az árokparton, az utak mentén és a kis kertekben is. Megihletett minket a látvány, s megpróbáljuk becsempészni az otthonunkba is a tavaszt. Ráadásul jön az anyák napja! Csodás ajándék lehet a következős szív alakú díszekből!

Dekoráció virágokból, szív alakú - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Dekoráció virágokból, szív alakú

Egy kis fantáziával, ragasztó pisztollyal meg egy hungarocell alappal csodákat művelhetsz! Dobd fel a hangulatodat egy saját készítésű dísszel, vagy lepd meg édesanyádat ezen dekorációk valamelyikével!

Mi kell hozzá?

  • ragasztópisztoly a hozzá való ragasztó betétekkel együtt
  • hungarocell szív alap
  • kartonpapír, toll, olló
  • művirágok
  • dekorboltban kapható csomagolt moha
  • fa szívecskék
  • pomponok
  • szalagok

Hungarocell szív mohával borítva

Mivel rendkívül szemetelős mutatványról van szól, a legjobb, ha egy kartonpapíron csináljuk. A mohát kiborítom a papírra. A szív alapot a ragasztó pisztollyal beragasztózom, majd megforgatom a kiszórt mohában. Egyszerre mindig kis területet kenek be és szórók be mohával. Amikor kész a szív, a kilógó részeket levágom, a kezemmel elsimítom a felületét. Apró kis virágokat ragasztok rá, tetszés szerinti színben és mennyiségben. A hátuljára madzagot ragasztok, azzal kötöm fel.

Hungarocell szív művirággal

Akkor lesz szép, és akkor tartja valamennyire a formáját, ha kicsi virágokkal ragasztjuk tele a hungarocell szívet. Ebben az esetben a boltban kapható virágot apró kicsi kis virágokra kell szétvágni, így lehet egyesével felragasztani az alapra. Amikor kezdjük a ragasztást, mindig úgy haladjunk előre, hogy az előző, már felragasztott virág takarásában legyen a sorom következő szára. Így lehet szép, homogén felületet kialakítani.

Szívecske fa díszekből

A kiindulási alap itt is végtelenül egyszerű és ugyanaz, mint a pomponos verziónál, a kivágott karton sablonra felragasztjuk a különböző méretű fa szíveket. Ezeket bármilyen hobbikellékesnél beszerezhetjük, de akár neten rendelve is. A lényeg itt is, hogy az egységes felület elérésére törekedjünk.

Szivecske pomponokkal

Semmi egyébre nincs hozzá szükségünk, mint egy darab kartonpapír, olló, ragasztópisztoly és a pomponok. Gyárthatunk mi is fonalból kis gombócokat, de boltban is vásárolhatunk, ez utóbbi jócskán lerövidíti a programot. A papírból kivágjuk a szív sablont, majd akkurátusan felragasztjuk a pomponokat. A végén masnival díszítjük, ezt szintén a ragasztóval rögzítjük. AZ már rajtunk múlik, hogy milyen színvilágú lesz a végeredmény.

Ajándéknak, ajtódísznek vagy fali dekorációnak is szuper.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Öregedni jó! – 3+1 ok, amiért ne keseregj, ha egyre több a gyertya a tortádon!

Az öregedés természetes folyamat, amely minden ember életében bekövetkezik, és bár sokan félnek tőle, valójában számos előnyt is tartogat. Az idő múlásával szerzett tapasztalatok és bölcsesség hozzájárulnak személyiségünk fejlődéséhez, miközben egészségünk megőrzése érdekében is egyre tudatosabbá válunk.

Romantikus könyvajánlók olvasós-lazulós hétvégékre

Az Időkép.hu előrejelzése szerint az elkövetkező napokban az eddig tapasztalt csúcshőmérsékletek feljebb kúsznak; ami miatt sokan arra érezhetnek késztetést, hogy árnyékos, hűvös helyre húzódva, a kezükben egy frissítő itallal és egy remek könyvvel töltsék a hétvégét. Amennyiben te is ezt tervezed, úgy akár az alábbi romantikus könyvajánlatok közül is kiválaszthatod a számodra szimpatikusnak tűnő olvasmányt.

Ez a hely nyerte el a világ leglátogatottabb városa címet

A WP Travel utazásszervező iroda nemrégiben listázta azokat a városokat, melyek fő úti célokként szerepelnek az rendszeresen utazók világfelfedező tervei között. Az eddigi meglátások szerint a pandémia alatt felforgatott nemzetközi turizmus idén nem csupán helyreállni látszik, hanem még két százalékkal meg is haladja a világjárvány előtti szintet. Ezúttal a turista mágnesként funkcionáló városok kerülnek érdeklődésünk fókuszába, ezen belül is a „leglátogatottabbként” elismert metropolisz.