2020.04.27. 16:59:03 12083 292

Szívből jövő meglepetés: Saját készítésű ajándék anyák napjára
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nyílik az orgona, lassan a gyöngyvirág is, tarka-barkák a mezők, és egyre több virág jelenik meg az árokparton, az utak mentén és a kis kertekben is. Megihletett minket a látvány, s megpróbáljuk becsempészni az otthonunkba is a tavaszt. Ráadásul jön az anyák napja! Csodás ajándék lehet a következős szív alakú díszekből!

Dekoráció virágokból, szív alakú - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Dekoráció virágokból, szív alakú

Egy kis fantáziával, ragasztó pisztollyal meg egy hungarocell alappal csodákat művelhetsz! Dobd fel a hangulatodat egy saját készítésű dísszel, vagy lepd meg édesanyádat ezen dekorációk valamelyikével!

Mi kell hozzá?

  • ragasztópisztoly a hozzá való ragasztó betétekkel együtt
  • hungarocell szív alap
  • kartonpapír, toll, olló
  • művirágok
  • dekorboltban kapható csomagolt moha
  • fa szívecskék
  • pomponok
  • szalagok

Hungarocell szív mohával borítva

Mivel rendkívül szemetelős mutatványról van szól, a legjobb, ha egy kartonpapíron csináljuk. A mohát kiborítom a papírra. A szív alapot a ragasztó pisztollyal beragasztózom, majd megforgatom a kiszórt mohában. Egyszerre mindig kis területet kenek be és szórók be mohával. Amikor kész a szív, a kilógó részeket levágom, a kezemmel elsimítom a felületét. Apró kis virágokat ragasztok rá, tetszés szerinti színben és mennyiségben. A hátuljára madzagot ragasztok, azzal kötöm fel.

Hungarocell szív művirággal

Akkor lesz szép, és akkor tartja valamennyire a formáját, ha kicsi virágokkal ragasztjuk tele a hungarocell szívet. Ebben az esetben a boltban kapható virágot apró kicsi kis virágokra kell szétvágni, így lehet egyesével felragasztani az alapra. Amikor kezdjük a ragasztást, mindig úgy haladjunk előre, hogy az előző, már felragasztott virág takarásában legyen a sorom következő szára. Így lehet szép, homogén felületet kialakítani.

Szívecske fa díszekből

A kiindulási alap itt is végtelenül egyszerű és ugyanaz, mint a pomponos verziónál, a kivágott karton sablonra felragasztjuk a különböző méretű fa szíveket. Ezeket bármilyen hobbikellékesnél beszerezhetjük, de akár neten rendelve is. A lényeg itt is, hogy az egységes felület elérésére törekedjünk.

Szivecske pomponokkal

Semmi egyébre nincs hozzá szükségünk, mint egy darab kartonpapír, olló, ragasztópisztoly és a pomponok. Gyárthatunk mi is fonalból kis gombócokat, de boltban is vásárolhatunk, ez utóbbi jócskán lerövidíti a programot. A papírból kivágjuk a szív sablont, majd akkurátusan felragasztjuk a pomponokat. A végén masnival díszítjük, ezt szintén a ragasztóval rögzítjük. AZ már rajtunk múlik, hogy milyen színvilágú lesz a végeredmény.

Ajándéknak, ajtódísznek vagy fali dekorációnak is szuper.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...