2024.03.11. 17:40:03 8758 279

Színezd újra! – Színes ötletek, melyek még szebbé varázsolják a mindennapjaid
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Néha Te is úgy érzed, túl kevés szín jut az életedbe? Egyszínű ruhák, egyszínű berendezés, egyszínű étkezés, egyszínű, szürke hétköznapok. Te is unod? Hát akkor ne ijedj meg a színektől, használd őket, ahol csak lehet!

Színes konyha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Színes konyha

Nehezen indulsz el az úton, nem tudod, hogyan és miként lenne érdemes némi színt vinni az életedbe? Segítünk! A lenti videó jobbnál jobb ötleteket tartalmaz majd, amit érdemes kipróbálnod, ha feldobnád a szürke hétköznapokat!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...