2022.12.27. 12:05:00 5517 203

Szilveszteri romantika: Zárd az óévet kettesben is szórakoztatóan!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Valljuk be, amikor friss a szerelem, szívesebben bújunk el kedvesünkkel egy meghitt helyen, ahelyett, hogy nagy társaságban kellene viselkednünk - másoknak kicsit sok lehet ugyanis az egymás felé irányuló érintések és csókok özöne. A régebbi szerelmespárok már inkább anyagi okok miatt nem vesznek részt az éttermek és egyéb szórakozóhelyek által szervezett évbúcsúztatásban.

Szilveszteri romantika - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szilveszteri romantika

Bármi is tartson titeket otthon Szilveszter napján, nem muszáj a a kanapéba süppedve várni a kötelezőnek érzett éjféli koccintást, hogy aztán rágcsáktól dagadó pocakkal végre ágyba kerülhessetek. Nem tudod, mihez lenne kedvetek? Inspirálódj velünk!

Szilveszteri ötletek és hozzávalók két főre

A csodásan, de nem túl csöpögősen romantikus óévbúcsúztató esthez szükséges egy kicsit kidekorált lakás, és minimum egy üveg pezsgő (alkoholmentes is lehet), valamilyen virslis étel és két szépen felöltözött emberke. Természetesen rád és a párodra gondoltunk most. az sem árt, ha mindketten kellően bolondozós hangulatban vagytok.
Ha megvannak az alap hozzávalók, akkor kedvetekre fűszerezhetitek az év utolsó kettesben tölthető éjjelét:

Instant wellness

Van kád a fürdőszobátokban? Esetleg olyan szerencsések vagytok, hogy szauna vagy jakuzzi is rendelkezésetekre áll? Mire vártok, használjátok ki! (Persze ilyenkor a csinos ruhába öltözés és a smink a fürdőzés utánra marad.)
A karácsonyi ajándékok között csak lapul egy fürdőbomba, aztán a közös ázás után bekenhetitek egymást a legfinomabb illatú testápolóitokkal is! A kád fürdővíz kötelező óriás habtengere mellé célszerű egy kádtálcát is beilleszteni, amiről a csokiba mártott epret tudjátok egymás szájába adogatni.

Exkluzív vacsora

Félre ne érts, nem kell homárt és kaviárt enned, mert az a legkülönlegesebb a hétköznapjaidhoz képest! Éppen ellenkezőleg, ha mindig vigyázol az alakodra, akkor ezen az estén csak azért is belefér az a fránya gyorséttermi menü, aminek a reklámja alatt mindig nagyokat kordul a gyomrod.
A lényeg az, hogy egyetek valami olyat, amire már régóta fáj a fogatok! Rendelitek vagy közösen főzitek? Tegyetek belátásotok szerint!

Mini italkóstoló

Legyetek akár sörösek, akár borosak, 5-6 féle kisebb kiszerelésű termék már elég lehet az új ízek, és ki tudja, talán új kedvencek közös felfedezéséhez! Természetesen más italokból is állhat a kínálat, csak ne nagyon keverd, hogy rendben menjen az éjféli visszaszámlálás is! Jó móka, ha a választott italfajtához illő falatkákat, azaz korcsolyákat együtt készítitek el a privát italkóstolótok részeként.

Páros játékok

Csak semmi huncutság! Nem hiába alapoztuk meg a jó hangulatot az előző pontokkal, most jöhetnek a vicces vagy éppen az őszinteséget igénylő játékok!
A két személy számára kitalált társas- és kártyajátékok kellemes időtöltést ígérnek, de vehetitek komolyabbra is a témát. Pároknak kitalált kérdéssorokon keresztül egymás lelki világához is közel kerülhettek idén szilveszter éjszaka.

10, 9, ...csók!

Hoppá, máris itt az éjfél! Legyetek előre látók, és előre készítsétek elérhető közelségbe a gyöngyöző italt, hogy az új évet várva koccintani tudjatok egymással. Aztán jöhet az új évi csók! Ha szerencsések vagytok, akkor nem csak az ablaküvegben, hanem bennetek is tükröződni fog az elmaradhatatlan tűzijáték!

A legromantikusabb programokhoz keressetek romantikus szilveszteri zeneválogatásokat, így tökéletes lesz a zenei aláfestés anélkül, hogy állandóan a következő dalon kellene agyalnotok.

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...