2018.12.29. 16:18:12 9428 244

Szilveszteri buli a gyerekekkel? Miért ne? – Ezekre is tombolhattok!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha gyerkőc van a családban, akkor bizony az ünnepek is átalakulnak egy kicsit! A karácsony is teljesen más lesz, az első fél-1 évben igyekszünk a legkisebbekhez alkalmazkodni, már ami az ajándékozást, sütés-főzést, rokonjárást illeti. De mi van a szilveszterrel?

Szilveszter gyerekkel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szilveszter gyerekkel

A szilveszter a gyerkőccel is lehet buli, sőt! Ha napközben vagytok csak együtt, és az estét a szülők már máshol töltik, vagy ha egész nap együtt vagytok, néhány vidám nóta és egy kis tánc együtt belefér, ugye? Mondjuk ezekre a dalokra!

Fülemüle zenekar: Újévi mondóka

Kalap Jakab: Boldog Ünnepeket

Weöres Sándor: Ujjé!vi mese

Szilveszteri buli-dal

…..

És hogy a visszaszámolás is jól menjen!:-)

Apacuka zenekar: Számolgató

Tompeti és Barátai: Számolj velünk!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...