2018.06.02. 14:35:56 11290 318

Sziasztok szandik, papucsok! Viszlát, bőrkeményedés!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Végre, végre és végre, itt a nyár, most már bármi is történjék, és jó néhány hétig velünk is marad. A nyárias tavasznak köszönhetően már valószínűleg réges-régen előkerültek a balerinacipők, de most már ideje a szandálokat, papucsokat is előbányászni a szekrény mélyéről!

Szandál - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szandál

Igen ám, de nem egyszer az ember életét megnehezítik a télen, illetve a cipős időszakban begyűjtött, növesztett bőrkeményedések, kiszáradt sarkak, talpak, lábfejek, amik nem mutatnak kifejezetten esztétikus látványt egy nem sokat takaró szandálban vagy papucsban. Úgyhogy, gyorsan, ugorjunk is neki!

Keress egy jó szakembert!

Ha gyors, és biztos megoldást szeretnél, vagy egyszerűen csak nincs időd, vagy éppen bátorságod otthon nekiesned a lábaidnak, keress fel egy pedikűröst. Ő majd a legjobb tudása szerint és nagyon is szépen rendbe hozza meggyötört lábfejeid!

Ha megoldod magad…

Szerencsére akkor is többféle megoldás kínálkozik, ha otthon, saját magad tennéd szalonképessé a téli, cipős időszakban megfáradt lábaid.

Elő a kencékkel!

Ma már elég széles a drogériák, „szépészeti” üzletek, „újságok” kínálata az otthon, házilag alkalmazható sarok, bőrkeményedés puhító krémekből, zseléből, kence-ficékből. Persze, kifejezetten a sarok, a talpak durvább bőrére kifejlesztett bőrradírokból is bőven akad kínálat! Ha van időd, kedved otthon ezekkel elpepecselni, ne légy rest beszerezni belőlük, és egy nyugodt vasárnap vagy szombat délután nekiugrani virgácsaidnak!

Ha „durvítanál”!

Ha nem ragaszkodsz a kenegetős megoldásokhoz, de a sarokreszelőt sem szívleled, válaszd a köves megoldást! Különböző habkövek, lávakövek állnak a rendelkezésedre. Válassz belőlük bátran!

Ha jóban vagytok…

Ha nem félsz a sérülésektől, illetve kellően óvatosan bánsz ezzel az eszközzel, egy jó minőségű sarokreszelő jó barátod lehet, ha bőrkeményedéssel küzdesz.

Ami mindhárom esetben jól jön!

Egy jó lábfürdő mindhárom otthoni módszer alapja! Itt és itt remek ötleteket találsz!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: a jövő hét első napján még akár 31 Celsius-fok is lehet a Dél-Alföldön, majd beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni. A hét közepétől ugyan csökken a csapadékhajlam, de a hőmérséklet jelentősen visszaesik, a legmelegebb órákban mindössze 10-16 Celsius-fok várható, a hidegre hajlamos helyeken pedig visszatérhet a gyenge hajnali fagy. A szél sokfelé lesz erős.

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.