2018.06.02. 14:35:56 11422 319

Sziasztok szandik, papucsok! Viszlát, bőrkeményedés!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Végre, végre és végre, itt a nyár, most már bármi is történjék, és jó néhány hétig velünk is marad. A nyárias tavasznak köszönhetően már valószínűleg réges-régen előkerültek a balerinacipők, de most már ideje a szandálokat, papucsokat is előbányászni a szekrény mélyéről!

Szandál - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szandál

Igen ám, de nem egyszer az ember életét megnehezítik a télen, illetve a cipős időszakban begyűjtött, növesztett bőrkeményedések, kiszáradt sarkak, talpak, lábfejek, amik nem mutatnak kifejezetten esztétikus látványt egy nem sokat takaró szandálban vagy papucsban. Úgyhogy, gyorsan, ugorjunk is neki!

Keress egy jó szakembert!

Ha gyors, és biztos megoldást szeretnél, vagy egyszerűen csak nincs időd, vagy éppen bátorságod otthon nekiesned a lábaidnak, keress fel egy pedikűröst. Ő majd a legjobb tudása szerint és nagyon is szépen rendbe hozza meggyötört lábfejeid!

Ha megoldod magad…

Szerencsére akkor is többféle megoldás kínálkozik, ha otthon, saját magad tennéd szalonképessé a téli, cipős időszakban megfáradt lábaid.

Elő a kencékkel!

Ma már elég széles a drogériák, „szépészeti” üzletek, „újságok” kínálata az otthon, házilag alkalmazható sarok, bőrkeményedés puhító krémekből, zseléből, kence-ficékből. Persze, kifejezetten a sarok, a talpak durvább bőrére kifejlesztett bőrradírokból is bőven akad kínálat! Ha van időd, kedved otthon ezekkel elpepecselni, ne légy rest beszerezni belőlük, és egy nyugodt vasárnap vagy szombat délután nekiugrani virgácsaidnak!

Ha „durvítanál”!

Ha nem ragaszkodsz a kenegetős megoldásokhoz, de a sarokreszelőt sem szívleled, válaszd a köves megoldást! Különböző habkövek, lávakövek állnak a rendelkezésedre. Válassz belőlük bátran!

Ha jóban vagytok…

Ha nem félsz a sérülésektől, illetve kellően óvatosan bánsz ezzel az eszközzel, egy jó minőségű sarokreszelő jó barátod lehet, ha bőrkeményedéssel küzdesz.

Ami mindhárom esetben jól jön!

Egy jó lábfürdő mindhárom otthoni módszer alapja! Itt és itt remek ötleteket találsz!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Párna a tökéletes alváshoz - Hogyan került egyáltalán képbe ez az alvóeszköz?

Az első emberek fekvőhelyét száraz falevelek vagy szénahalom képezhették, ám a későbbiek folyamán már egyre inkább arra törekedtek, hogy kényelmesebb megoldásokat keressenek éjszakai pihenésük idejére. A sátraikban már előfordultak állatbőrök, melyek puhább, komfortosabb fekvőhelyet kínáltak számukra. Hogyan alakultak ki és formálódtak a történelem folyamán az alváshoz szükséges kellékek? És vajon milyen típusú, formájú, anyagú párnára hajtva a fejünket ébredhetünk frissen, üdén, kellemetlen fájdalmak nélkül? Ezekre a kérdésekre keresünk válaszokat az alábbiakban.

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton; a Szent Anna tiszteletére rendezett búcsút palóc vendégség követi majd vasárnap.