2023.01.06. 17:52:16 7735 280

Szeretne a vásárláson spórolni?(X)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Látogasson el a kuplio.hu oldalra, ahol nagyszerű kedvezményeket és kedvezmény kuponok százait találja meg kedvenc webáruházaiból, egy helyen!

Bevásárlás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bevásárlás

Ha vásárlásról van szó, akkor mindannyian a takarékos megoldásokat keressük. Ez napjainkban már nem jelent egyet azzal, hogy a minőségről le kellene mondanunk, hiszen rengeteg akciós lehetőséggel találkozhatunk a világhálón. Az online piactér egyértelműen vezet, és minden korábbinál többen teszik le a voksot az internetes rendelés mellett. Érdemes kedvezményes ajánlatok után is keresgélni, hiszen komoly ezreket lehet spórolni pl. Butlers kedvezmény kuponok kihasználásával.

Míg körülbelül egy évtizede a vásárlók óvatosan álltak a webes vásárláshoz, és többször is átgondolták, milyen termékeket szerezzenek be ilyen módon, ma már bizalommal fordulnak a webshopok felé. A webáruházak rendkívül széles választékkal szolgálják az érdeklődőket, és szinte nincs is olyan termékcsoport, amelyet ne találhatnánk meg online. A műszaki cikkekhez éppen úgy jelentős kedvezményekkel lehet hozzájutni, mint a bio termékekhez, élelmiszerekhez és ékszerekhez. Korosztályonként eltérőek az igények és az érdeklődési kör, de abban mindenki egyet ért, hogy aligha létezik kényelmesebb megoldás a mindennapi vásárlásokra, mint az online rendelés.

Alza akciók keretein belül például beszerezhetjük mindazokat a termékeket, melyeket a háztartásban használunk. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan kifejezetten az online rendelést részesítik előnyben akkor is, ha az élelmiszerekről, vegyi árukról van szó. Néhány kattintással leadható a megrendelés és az előre egyeztetett időpontban kiszállítja az áruház a választottakat. Ha nincs olyan szerencsénk, hogy a kiszállítással foglalkozó áruházak közelében lakunk, akkor sem kell lemondani a kedvezményes rendelésről. Számos olyan webshop elérhető manapság, melyek egy-egy termékcsoportra fókuszálva kínálnak széles választékot.

Sokan vagyunk úgy vele, hogy nem szívesen cipekedünk a szatyrokkal, és a hosszas sorban állásról is szívesen lemondanánk. Nem véletlen, hogy az internetes rendelés előnyeit minden korábbinál többen választják. Rohanó mindennapjainkban időt és gyakran nem kevés pénzt is spórolhatunk ilyen módon. A hírlevelekre való feliratkozással és a kuponok figyelemmel követésével mindig tisztában lehetünk azzal, hol, milyen akciókat érdemes kihasználni a takarékosság és a tudatos vásárlás jegyében. Fedezze fel a vásárlás igazi élményét, mely során a kedvezményes árak és a minőségi termékek kettősét kaphatja meg!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.

Mert a tökéletes tükörtojás igenis létezik! – Íme a titok!

A tojást sokféleképpen készíthetjük el, ezáltal lehet belőle finom reggeli, gyors vacsora, vagy a „mit főzzek ma?” kérdést megoldandó villámebéd. Ott van szinte minden ételükben, legyen szó főfogásról, desszertről, vagy éppen levesről. Az elkészítési módját illetően pedig mindenkinek más a kedvence.