2020.07.26. 17:55:42 8565 256

Szereted a fehéret? Viseld bátran, főleg nyáron!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyári ruhatárában sokunknál megtalálható egy-egy fehér alapdarab. Legyen az egy felső, egy póló, trikó, vagy éppen egy ruha. De a fehér nadrág sem maradhat ki a szórásból, legyen szó farmerról vagy vászonnadrágról.

Fehér nadrág - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fehér nadrág

Ha nadrágra esik a választásod idén, mutatunk néhány trükköt, amivel kényelmesebben érezheted magad fehérben!

  • Nem mindegy, mi van alatta! Törekedj rá, hogy fehér, de legalábbis testszínű alsóneműt viselj a fehér nadrág alatt!

  • Tetőtől talpig fehérben? Működhet? Naná! Egy fehér nadrághoz nyugodtan húzhatsz fehér színű felsőt. Arra azért ügyelj, hogy a kiegészítők inkább pasztellszínűek legyenek!

  • Sportos vagy inkább elegáns? Attól függ, mibe bújsz! Egy fehér vászonnadrág sokkal elegánsabb hatást kelt, mint egy fehér farmer. Utóbbi inkább sportos viselet! Persze, mindez függ a kiegészítőktől is!

  • Nem mindegy, mivel kombinálod! Ugyan elvileg a fehérhez minden szín jól áll, azért maradj inkább a pasztell árnyalatoknál, vagy legalábbis a nem túl élénk, harsány színeknél.

  • Ha bizonytalan vagy! Ha nem vagy benne 100 %-ig biztos, hogy a fehér a Te színed, válassz bővebb szabású nadrágot! A szűkebb fazont hagyd arra az időre, amikor már teljesen magadévá tetted ezt a színt.

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...