2022.06.18. 17:51:10 7531 244

Szerelem, vagy valami nagyon hasonló? – Ezeket az érzéseket ne keverd össze a legszebb érzéssel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Fiatalon sokszor hajlamosak voltunk a feltétlen rajongásunkat összekeverni az egyik legszebb emberi érzéssel, a szerelemmel. Aztán persze rájövünk, hogy a két érzés bizony nagyon is különböző, felnőttként már tudjuk, mi az ami. Legalábbis, a legtöbb esetben…

Románc, szerelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Románc, szerelem

Legyen szó hosszabb kapcsolatról, vagy éppen egy hirtelen fellángolásról, van, hogy a szerelmet összekeverjük valami nagyon-nagyon hasonló érzéssel. Mondjuk ezekkel itt:

  • Ha „csak” a biztonságot szereted… Igen, fontos, hogy életünk párja mellett anyagi biztonságban is érezzük magunkat, hogy együtt legyünk képesek megteremteni ezt. Ám csak erre fókuszálni egy kapcsolatban még kevés lesz a hosszútávú boldogsághoz.

  • Mindent a szemnek…? Természetesen fontos, hogy külsőre is vonzónak találjuk a másikat. Viszont a személyiség megismerése sem elhanyagolható, hiszen megismerve a másik lelkét, csakis akkor lehetünk bizonyosak abban, hogy rá van szükségünk.

  • A hirtelen fellángolás izgalmas, de… Sajnos, az még egyáltalán nem minden. Jó dolog a szenvedély, egy kapcsolatba sem árt, ha van:-), de erre építeni hosszú távon kevés lesz.

  • A szomszéd fűje tényleg mindig zöldebb? Szakítás után, mintha még mindig éreznénk valamit az exünk iránt. Vajon ez még szerelem? Vagy csak most vonzóbb lett, mert már nem a miénk…?

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában