2023.07.01. 10:59:39 6260 215

Szépségtrükkből sosem elég! – 3+1 tipp a mindig ragyogó bőrért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy bizonyos kor után mindenkinek megvannak a maga szépségpraktikái, kialakul a napi rutin. Sőt, egy bizonyos életkor után kell is, hogy ez meglegyen. Visszafordítani ugyan nem tudjuk az időt, de kicsit késleltetni a kisebb-nagyobb ráncok, bőrhibák megjelenését talán igen.

Szépségápolási termékek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szépségápolási termékek

De ha csak annyit érünk el vele, hogy picit komfortosabban érezzük magunkat a bőrünkben, már megérte! Ha egyebet nem is, ezt az 5 jótanácsot mindenképpen fogadd meg, mert bőröd hálás lesz érte!

  • Napi 1,5-2 kötelező! Nem, sajnos nem ennyi gombóc fagyiról, vagy szelet csokiról van szó… Bár az sem lenne baj, ha egyszer brit tudósok kiderítenék, hogy az édességfogyasztás jó hatással van a szépségünkre! Természetesen, a vízre gondolunk, amelyből a fent említett mennyiséget minimum, kánikula, erős fizikai igénybevétel esetén ennek akár a másfél, kétszeresét is el kell fogyasztani.

  • Előzd meg a ráncok kialakulását – mondj le a cukorról! A túlzásba vitt cukorfogyasztás rossz hatással lehet bőrünk kollagéntermelésére, az petyhüdtté, rugalmatlanná válhat. Éppen ezért is érdemes lemondanunk a finomított cukorról. Hosszú távon bőrünk, és egészségünk is hálás lesz érte.

  • Védd a bőrödet! Bizony, méghozzá a káros UVA-, illetve UVB-sugárzástól! Használj napvédőt, vagy olyan hidratálókrémet, ami napvédővel „dúsított”! Arcod érzékeny bőrére a minimum 30 faktoros lesz a megfelelő!

  • Légy rutinos! Ha eddig nem tetted, alakítsd ki a napi szépségápolási rutinod! Keresd meg a bőrtípusodnak megfelelő arcápolási termékeket! Fontos, hogy ha egy új terméket próbálsz ki, minimum 3 hónap legyen a próbaidőszak!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...