2023.12.15. 08:30:09 7204 212

Szenzációs trükkök – És csak befőttes gumi kell hozzá!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Néha a legegyszerűbb, leghétköznapibb tárgyak, dolgok tudnak kihúzni minket a csávából. Pikk és pakk, megoldják a problémánkat, csupán néhány ötlet és esetleg némi kézügyesség kell hozzá. De utóbbira meglehet, hogy nem is lesz szükség.

Befőttesgumi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Befőttesgumi

Egy ilyen egyszerű, teljesen hétköznapi dolog lehet egy kisebb vagy nagyobb marék befőttesgumi is. A segítségével kivitelezett, hétköznapi gondokra adott hétköznapi válaszok Téged is lenyűgöznek majd!

És még dekorálni is lehet vele:

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...