2020.03.15. 13:53:00 8129 305

Szenzációs kutyaszínészek! – Oscart nekik!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan az idei Oscar-díj átadáson már bőven túlvagyunk, azért akadnak olyan színészek, akik képességét még nem értékelték kellőképpen. Pedig igencsak lelkesek, és nem kevés tehetség szorult beléjük. Szinte hihetetlen, hogy eddig senki nem fedezte fel őket!

Kutya - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kutya

Természetesen, nem a hagyományos értelemben vett színészekről van szó, hanem zseniális színészi tehetséggel megáldott négylábú kedvencekről. Nagy valószínűséggel nem csak saját gazdáik, de a nagyérdemű rajongását is kiérdemlik majd!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...